-3.2 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Florin Salam a depus plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani după ce acesta a ameninţat că îi omoară familia: „Costeluş, eu nu te-am înjurat pe tine şi dacă te înjur, o fac cu talent”

Publicat peFlorin Salam a lăsat de la el atunci când Costeluş de la Clejani l-a înjurat pe TikTok şi şi-a prezentat scuzele fanilor învinunind-o mai degrabă pe fiica lui, Betty, că a intrat în live cu astfel de „şmecheraşi”. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi acum, când Costeluş a trecut la ameninţări. După ce interlopul, care are 22 de ani de închisoare la activ, a ameninţat că va ucide familia manelistului, iar pe fiica lui o va viola, Florin Salam şi-a luat fiica şi au mers la Poliţie, unde au depus plângere.

Florin Salam a depus plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani

Costeluș a șters ulterior videoclipul, însă au rămas replicile lui Florin Salam, într-o serie de live-uri pe TikTok, în care îl avertizează pe interlop să-i lase în pace familia.

La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis pentru GÂNDUL reprezentanții Poliției Capitalei.

Citeste si Florin Salam se teme pentru viața copiilor lui. Costeluș de la Clejani amenință că îi va omorî familia

Sursele GÂNDUL au precizat că Florin Salam a fost, marți după amiaza, la Secția 2, unde a depus o plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani. Acesta e cunoscut ca fost deținut, și i-ar fi amenințat pe Florin Salam și pe Betty Stoian (fiica artistului), afirmând că „o omoară, o violează, și că face live pe Facebook când îi omoară familia”, în videoclipul pe care l-a șters ulterior.

Amenințările au început după ce Betty Stoian ar fi făcut câteva glume pe seama lui Costeluș de la Clejani, iar bărbatul a avut o reacție deplasată. Extrem de nervos pe situație, a început să înjure, să amenințe și să aibă un comportament grotesc care a ridicat semne de îngrijorare printre utilizatori, dar mai ales de Betty, cea care se afla în conversație cu el. După ce live-ul s-a închis, Florin Salam a intervenit imediat, pentru a-şi cere scuze fanilor, în numele fiicei lui.

Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, a adăugat manelistul.

 

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri