31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Flutur: „Udrea e bună ca obiect de studiu: Poate fi o şcoală şi să fie un fel de învăţătură de minte privind promovarea oamenilor”

Publicat pe„Nu cunosc, nici nu pot să înţeleg aceste lucruri, până la urmă Justiţia îşi face datoria şi este cel mai bun lucru care se întâmplă, chiar dacă au apărut aceste sincope, am văzut că şi Justiţia şi Poliţia şi faptul că suntem ţări vecine, membre în Uniunea Europeană, a fost o promptitudine de acţiune în această direcţie. Cred că va trebui să lămurească aceste lucruri, dar este aproape de neexplicat ce s-a întâmplat, din punctul meu de vedere, de neînţeles.

Ne-au despărţit drumurile atunci când au plecat în PMP şi de atunci n-am mai vorbit niciodată. De aia spun că e foarte greu de înţeles şi (…) pentru mine ca om politic din acest punct de vedere sunt de-a dreptul şocat, de când am aflat aceste lucruri şi până la urmă e un fel de regret aşa, pentru că nu pot să înţeleg şi m-am disociat total de această chestiune.

Eu atunci eram mai mult în teritoriu, veneam mai puţin la Bucureşti, dar nu puteai să întrezăreşti aşa ceva. Poate fi o şcoală şi să fie un fel de învăţătură de minte în ceea ce priveşte promovarea oamenilor, să spun aşa”, a declarat Gheorghe Flutur.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri