23.4 C
București
marți, 21 mai 2024

Fost premier britanic: „Interviul lui Putin cu sluga lingușitoare Tucker Carlson a fost inspirat direct din manualul lui Hitler”

Publicat pe


Când Tucker Carlson s-a dus la Kremlin, a avut o funcție bine cunoscută de istorie. Trebuia să fie marioneta tiranului, dictafonul dictatorului și trădător al jurnalismului.

În fericirea sa lingușitoare, îngăimătoare, cu gura căscată, de a avea un „scoop”, și-a trădat telespectatorii și ascultătorii din întreaga lume.

Nu a pus întrebări dificile. Nu l-a întrebat pe Putin de ce chiar și acum folosește cele mai brutale mijloace ale războiului modern pentru a mutila și ucide civili ucraineni nevinovați, scrie jurnalistul fost premier britanic, Boris Johnson în Daily Mail.

Nu l-a luat la întrebări pentru tortură, violuri, aruncarea în aer a grădinițelor – toate acestea fiind complet inutile și neprovocate. Nici măcar o dată nu a încercat să oprească fluxul de minciuni din partea lui Putin.

În schimb, el a oftat cu fanatism la presupusa erudiție a lui Putin, acceptând dând din cap amestecul liderului rus de Wikipedia semi-masticată și falsitate…Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri