22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Fotbalistul care petrece Crăciunul cu porumb fiert și sarmale cu orez!

Publicat peAriel Lopez, fundașul lui FC Buzău, va petrece sărbătorile la căldură, în Tenerife. Fotbalistul, devenit vegetarian, va fi bucătar pentru familie și va găti ce a învățat în România: sarmale cu orez.

Este născut în Uruguay, are familia în Spania și de un an joacă la FC Buzău. Ariel Lopez așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă pe care le va petrece în Tenerife.

„Acolo și iarna și vara este cald. Acum sunt 18 grade, aștept să scap de frigul din România”, a anunțat Ariel Lopez, jucător la FC Buzău.

Fotbalistul care petrecere Crăciunul cu porumb fiert și sarmale cu orez!

Ariel iubește la nebunie animalele și, din dragoste pentru ele, de 2 ani e vegetarian. De Crăciun el se va delecta cu legume, fructe și sarmale de post.

„Îmi plac la nebunie sarmalele cu orez. Am învățat să le pregătesc în România. Voi mânca porumb, cartofi, orez și toate legumele pe care le găsesc”, a mai anunțat el. Ariel a dezvăluit și cum sunt sărbătorile în Uruguay: „De Crăciun și Anul Nou sunt niște focuri de artificii incredibile. Eu nu sunt de acord cu asta și nu îmi plac pentru nu fac bine animalelor”.

Pentru Adi Mihalcea, antrenorul lui FC Buzău, sărbătorile de iarnă vin cu bucurie dar și cu teamă: „Sunt gurmand și mi-e frică de kilogramele în plus care apar în această perioadă. De fiecare dată am reușit să mă mențin într-o limită acceptabilă și dacă am exagerat o zi, două, am avut grijă să revin la dieta mea”.

Fostul secund al lui Contra de la națională și-a amintit cât de frumoase erau sărbătorile în vremea copilăriei sale: „Noi le simțeam altfel.  Știam ce avem de făcut cu Moș Nicolaie, apoi mergeam la colindat Aveam zăpadă, nu exista iarnă fără zăpadă”.

Pentru că atunci când era fotbalist nu putea să o facă, de câțiva ani, Adi și-a descoperit o nouă pasiune: „Îmi place să schiez, am câțiva ani buni de când practic acest sport”.

Alex Boiciuc și soția sa, originară din Lviv, Ucraina, vor rămâne de Crăciun la Buzău. Din cauza războiului nu pot merge în Ucraina. Atacantul celor de la Buzău povestește dramele pe care le trăiesc locuitorii de acolo: „Sincer, Ucraina trece acum printr-o perioadă foarte grea, mult mai grea decât a fost la început. Au probleme cu electricitatea din cauza bombardamentelor. Au lumină și căldură doar câteva ore pe zi”.

Vor să promoveze

După victoria din Cupă, 2-0, cu Oțelul Galați, jucătorii de la FC Buzău au intrat în vacanță până pe 11 ianuarie, urmând ca pe 12 să aibă loc reunirea echipei.

Venit de două luni la echipă, Adrian Mihalcea recunoaște că a avut o perioadă solicitantă: „A fost destul de aglomerat, acum sunt puțin mai liniștit, am reușit să ne atingem obiectivul intermediar în momentul de față, acela de a fi în play-off. A fost o muncă dificilă și în același timp plăcută, competiția m-a solicitat și ne-a solicitat zi de zi și sunt bucuros că am reușit să menținem echipa în primele 6”.

Mihalcea știe și ce vrea pentru 2023: „Îmi doresc promovarea cu FC Buzău. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru asta. Și pe plan personal, sănătate pentru cei dragi și liniște”.

Anul viitor, jucătorii de la FC Buzău vor avea 3 meciuri de foc în campionat, cu Brașovul, Slobozia și Baia Mare. „Încă nu s-a terminat campionatul regular, dar depindem numai și numai de noi. Mai avem 3 meciuri din returul din primăvară, vom avea o altă strategie, o altă abordare și sper să reușim să rămânem în primele 6 echipe”, a declarat Mihalcea.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri