25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

FOTO Cel mai puternic turneu U8 din țară și-a desemnat câștigătorii

Publicat pe


Circa 25 de echipe din întreaga țară s-au întrecut la Cupa Leoparzilor, cel mai puternic turneu din această perioadă dedicat copiilor până în 8 ani. S-a jucat fotbal de calitate și s-a demonstrat că nu avem lipsă de tinere talente. Competiția a fost organizată de clubul CFR, care chiar dacă a rămas fără stadionul principal, reușește să fie un nume important în fotbalul juvenil.

„Un turneu foarte reușit din toate punctele de vedere. Toate echipele au plecat foarte încântate de acest turneu organizat la baza Player din Dumbrăvița. Meciuri foarte bune la acești copii de doar 8 ani. 24 de echipe din toată țara ne-au încântat cu jocul lor”, ne-a spus Adrtian Brazovan, sufletul competiției.

CFR Timișoara a terminat prima într-o grupă cu UTA, Craiova, Kinder Brașov, Sângeorz Băi și Alma Sibiu. În faza eliminatorie, leoparzii vișnii au trecut în sferturi de Luceafărul U Cluj, dar apoi au pierdut în semifinale, doar după loviturile de departajare de CFR Cluj.

Kinder Brașov a reușit să câștige competiția, câștigând finala mare cu CFR Cluj, apoi au urmat în clasament Atletico Arad și CFR Timișoara.

„Eu sunt foarte mulțumit de cum s-au comportat copilașii noștri fiind apreciați de toată lumea. Am avut două echipe înscrise și ambele s-au comportat exemplar. Nu e un lucru ușor să te bați cu academii puternice din țară care au câte 60 de copii la această categorie de vârstă. Mulțumesc de asemenea părinților pentru implicare, președintelui Constantin Nedela și tuturor susținătorilor care au fost în număr foarte mare la meciuri. Creștem frumos și abia așteptăm următorul turneu”, ne-a mai spus Adrian Brazovan, antrenor și organizatorul principal al competiției.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri