28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

FOTO | Horia Constantinescu (ANPC) a revenit la datorie: „Rămân băiatul rău de cartier care se trezește la 5 pentru că i se par zilele de lucru prea scurte”

Publicat pe


Horia Constantinescu promite noi controale la foc automat. Anunțul a fost făcut la 5 dimineața, miercuri, 16 august, imediat după ploaia severă.

„La 5:00 a turnat în București de am crezut că a venit sfârșitul lumii.

Interesant este că doar picură.

În această jumătate de săptămână rămasă demarăm acțiuni de anvergură națională vizând unii dintre cei mai mari operatori economici.

Dacă această furtună ar fi venit după aș fi înțeles cine și de ce tună și fulgeră.

Rămân băiatul rău de cartier care se trezește la cinci pentru că i se par zilele de lucru prea scurte.

Să aveți o micro-săptămână fericită!”, a notat Horia Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Ce pregătește Horia Constatinescu, șeful ANPC

Liderul de la Protecția Consumatorului promite controale și la companiile multinaționale, care plătesc zero impozite către statul român.

„Cred că trebuie lămurită întreaga situație raportat nu numai la presiunea financiară pe care o exercită asupra bugetului de stat, ci ar trebui văzut și dacă aceștia, fiind atât de pregătiți în țările lor de origine, respectă la fel de mult consumatorul român ca pe cel din țările lor de origine.

Noi am mai avut acțiuni. Dacă vă amintiți, imediat cum a apărut situația legată de intrarea României în Schengen. Un reprezentant al statului austriac ne explica că nu suntem foarte bine pregătiți, iar în zilele imediat următoare ne-am dus în acțiuni de control la mai multe firme de origine austriacă.

Am fost triști și neplăcut surprinși să constatăm că nu se ridicau la nivelul la care ne recomanda să ne desfășurăm viața demnitarul austriac. Am aplicat atunci sancțiuni și am acționat cu fermitate, pentru că acesta era sfatul dat. Așa ar trebui procedat cu toate companiile care tratează țara noastră diferit față de a lor”, a declarat șeful ANPC, la Gold FM.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri