27.7 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

FOTO Mii de tineri au participat sâmbătă seara pe Stadionul Național din București la un concert live pentru Ucraina / Evenimentul a fost transmis și de PRO TV și KISS FM, iar donațiile sunt pentru Crucea Roșie

Publicat pe


La minus 5 grade, mii de tineri s-au adunat sâmbătă seara pe Stadionul Național din Bucuresti, la un concert dedicat Ucrainei. Evenimentul a durat 8 ore, iar pe scenă au fost prezente nume sonore din lumea muzicală internațională, precum Armin Van Buuren, Tom Odell și Jamala – Susana Alimivna Jamaladinova.

Arena Națională s-a umplut de oameni de la oa – 20.00 – evenimentul fiind transmis LIVE de PRO TV și difuzat și de Kiss FM.

Este cel mai mare concert caritabil organizat în România, imediat după ridicarea restricțiilor.

Pentru organizarea concertului „WE ARE ONE!”, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București și-au unit forțele cu scopul de a contribui la ajutorarea Ucrainei care se confruntă cu războiul declanșat de Rusia.

Toate donațiile vor ajunge la Crucea Roșie Română.

PRO TV s-a angajat să doneze toate încasările din publicitate – pe toată durata concertului, iar reprezentanții media din piață au fost îndrumați să procedeze la fel.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sursa foto: Ilona Andrei / G4MediaSursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri