11.6 C
București
luni, 20 mai 2024

FOTO Președintele Klaus Iohannis a primit premiul Distinguished International Leadership Award din partea Atlantic Council

Publicat pe


Președintele Klaus Iohannis a primit, miercuri, premiul Distinguished International Leadership Award din partea Atlantic Council.

Consiliul Atlantic din SUA a decis ca pentru anul 2024 să acorde acest premiu președintelui României, ca o “recunoaștere a carierei sale și a rolului său de lider transatlantic și european”. Premiile The Atlantic Council sunt cunoscute și ca „Oscarurile Washingtonului”.

sursa foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis este primul șef de stat european onorat cu această distincție, în cei 24 de ani de la înființarea premiului.

Consiliul Atlantic este o prestigioasă organizație americană de tip „think tank”, fondată în anul 1961, cu o activitate bogată în domeniul afacerilor internaționale.

“Anual, Consiliul Atlantic premiază un număr restrâns de personalități care întruchipează esența relației transatlantice și care au contribuit la consolidarea acesteia, în toate dimensiunile sale (politic,…



Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri