21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

FOTO: Rafael Palco și Alexandru Zahan, fotbaliștii din Alba prezenți la tabăra pentru formarea echipei României Under 15

Publicat pe


La revenirea din stagiul centralizat de pregătire de la Câmpulung Muscel, CSM Unirea Alba Iulia a remizat cu Voința Sibiu (echipă din Liga 4), scor 1-1 (1-0).

Gruparea albaiuliană a deschis scorul în minutul 27, prin nou-venitul G. Mureșan (la prima reușită în „alb-negru”), iar gazdele, pregătite de Cosmin Vâtcă au egalat în actul secund, în minutul 57, din penalty (Goia).

S-a acumulat foarte multă oboseală în acest cantonament, lucru care s-a simțit și în ultimul amical. Au fost zile cu două antrenamente, am încărcat, știm unde suntem și ce mai avem de reglat. Mai vrem să facem transferuri, o să mai fie modificări în efectiv”, a concluzionat Stelian Gherman.

Elit - Gustul Desăvârșit

A fost al 3-lea amical al verii sub comanda lui Stelian Gherman, precedentele fiind eșecul cu Vedița Colonești (0-1) și victorie cu Ciucaș Tărlungeni (2-1)

CSM Unirea: Raț – G. Mureșan, Harfaș, Vomir, E. Codrea – Boldea, Mâlnă – Roșu, Fetița, Indrei – T. Suciu; au mai intrat D. Nistor, Val. Stanciu, C. Cristea, I. Grozav, R. Nistor, Cl. Morariu, P. Codrea, Benkirat, Sebaș, Borza,(nu au intrat Al. Stoian, J. Kelachukwu, Harangozo).

Până la începerea stagiunii, mai este o dublă cu CSM Zalău, în 12 și 19 august, iar vineri, 11 august se va stabili programul turului în Liga 3.

Ultimele știri publicate în Ziarul UnireaSursa: ziarulunirea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri