2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

FOTO Sindicatul Europol prezintă fotografii de la Facultatea de Jandarmi: ”Scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai” / Sindicaliștii din poliție au relatat luni despre condiţiile de cazare ale studenţilor de la Academia de Poliţie

Publicat pe


După ce luni au prezentat fotografii din interiorul Academiei de Poliție, Sindicatul Europol revine și prezintă imagini și de la Facultatea de Jandarmi, pentru a arăta condițiile în care trăiesc studenții.

”Pentru că s-a încercat distorsionarea realității de către conducerea Academiei de Poliție, afirmându-se că pozele/video sunt “excepții” din pavilioanele cu dormitoare, mai jos vă prezentăm imagini din grupurile sanitare din incinta sălilor de curs ale Facultății de Jandarmi.

Dincolo de scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai, nu vă putem descrie mirosul greu și înțepător care te determină să îți pui mâna la nas pe perioada cât te afli în baie.

Avea dreptate ministrul Bode acum 4 zile când a primit “onorul” la depunerea jurământului militar de credință: “o comunitate universitară performantă””, scrie Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Sindicatul Europol a relatat luni despre condiţiile de cazare ale studenţilor de la Academia de Poliţie. Aceştia au susținut că studenţii stau câte 16 într-o cameră, nu au apă caldă, iar multe dintre toalete sunt nefuncţionale.

”Bine aţi venit în Academia de Poliţie… Acesta este rezultatul managementului performant din ultimii ani”, au scris, luni seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol, care au postat mai multe fotografii.

Citește și…Sursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri