11.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022

FOTO – Un ucrainean s-a deghizat în soția lui și a încercat să treacă granița în România cu copilul în cărucior

Publicat pe


Un bărbat de 30 de ani din Kiev, deghizat în soția lui și având cu el copilul într-un cărucior, a încercat să treacă ilegal granița în România, însă a fost depistat de polițiștii de frontieră ucraineni de la punctul de control din Porubne. Ucraineanul era îmbrăcat în haine de femeie și purta o perucă în cap.

Deghizat în femeie, bărbatul s-a prezentat la punctul de frontieră împreună cu fiul său și prezentând pașaportul soției sale. Din păcate pentru el, machiajul și peruca nu i-au fost de mare ajutor pentru că polițiștii de frontieră și-au dat seama despre ce e vorba și l-au reținut.

ucrainean deghizat 1.jpg

Acum, el va fi tras la răspundere conform legii pentru că a încercat să evite apelul la mobilizare și pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

11 refugiați reținuți de Poliția de Frontieră 

Autoritățile din Ucraina scriu că alți 11 refugiați au fost reținuți de politiștii de frontieră din Mogiliv-Podilsky din regiunea Vinnytsia. Bărbații erau din diferite regiuni ale Ucrainei și aveau în plan să evite controalele de la vamă și să treacă fraudulos granița în Republica Moldova, relatează Observatornews.ro

ucrainean deghizat 2 grup.jpgSursa: www.stiridecluj.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri