7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Fratele lui Mihai Trăistariu, probleme cu POLIȚIA. ”L-au chemat să dea o declarație, el nu recunoscut nimic și i-au dat interdicție”

Publicat pe


Fratele lui Mihai Trăistariu, Vasile, a avut probleme cu poliția. Artistul a povestit ce s-a înttâmplat cu fratele său de a ajuns să aibă necazuri.  

Fratele lui Mihai Trăistariu, Vasile – care este pictor, a dat de belea. Acesta a avut probleme cu poliția din Piatra Neamț.

Vasile a urmărit timp de două luni o femeie, profesoară, pentru care făcuse o pasiune. Aceasta l-a acuzat de hărțuire și a obținut un ordin de restricție împotriva lui. Mihai Trăistariu a povestit în detaliu, pentru click.ro, ce s-a întâmplat cu fratele său.

Fratele lui Mihai Trăistariu, probleme cu poliția. ”Femeia, disperată, a făcut reclamație la Poliție că o hărțuiește”

„Noi suntem patru frați, că părinții nu mai sunt! El este mai mare ca mine, are 47 de ani și noi, familia, am crezut tot timpul despre el că este virgin. Odată chiar i-am zis asta în față și s-a simțit foarte jignit și ofensat. I-am zis: hai să-ți începi și tu viața sexuală! Sora mea, care e profesoară de matematică în Iași, a propus să-i aducem o prostituată și să o pătim ca să înceapă și el odată, dar el s-a simțit și mai jignit. La vreo două săptămâni distanță după discuția noastră, mă tezesc cu un telefon de la Poliție: «Am vrut să vă anunțăm să stați de vorbă cu fratele dumneavoastră că urmărește o profesoară de economie!» Femeia, disperată, a făcut reclamație la Poliție că o hărțuiește”, a explicat Mihai Trăistariu.


”L-am sunat și el mi-a zis că este îndrăgostit de ea și că e iubirea vieții lui, că s-au întâlnit o dată. Ei erau colegi, că el a predat desen cu ea la aceeași școală. I se pusese pata pe profesoara aia. O urmărea, ea stătea la parter și tot o urmărea pe femeie, după copaci. Femeia avea un iubit, care a vrut să-l bată pe frati-miu. Se comporta ca un nebun,o pândea după copaci!

Mi-au trimis de la Poliție poze cu el urmărind-o după copaci, după bloc! O pândea! Așa o iubea el, de la distanță, că el e mai pămpălău așa! E religios, credincios, stă numai la biserică. El nu e violent, nu ar fi în nici un caz un pericol.Am liniștit-o pe femeie, că ea se simțea hărțuită! Îi era frică de el că un nebun o umărește! L-au chemat să dea o declarație, el nu recunoscut nimic și i-au dat interdicție să nu se mai apropie de ea niciodată la o distanță de 50 de metri”, a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul cu trupa Valahia

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90. Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri