27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Fraţii Tate au dat-o în judecată pe femeia din Florida – Acuzațiile ei, de sechestrare, au dus la arestarea celor doi

Publicat peFraţii Tate au dat-o în judecată pe femeia din Florida – Acuzațiile ei, de sechestrare, au dus la arestarea celor doi milionari. 

Andrew și Tristan Tate au dat-o în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat – spun ei, în mod fals – că au sechestrat-o în România, ceea ce a dus la arestarea lor sub acuzaţia de trafic de persoane, informează Associated Press.

Cei doi frați cer cel puţin 5 milioane de dolari în procesul intentat în comitatul Palm Beach împotriva femeii, a părinţilor acesteia, a prietenului ei şi a unei alte femei, britanice, care a locuit şi ea la proprietatea lor din Bucureşti.

Fraţii Tate susţin că cei cinci au conspirat pentru a-i acuza în mod fals de trafic de persoane şi viol, ceea ce i-a costat libertatea şi milioane de dolari, venituri pe care le-ar fi putut obţine din afacerile lor profitabile din social media, podcasting şi alte afaceri.

Femeia şi părinţii ei sunt rezidenţi ai comitatului Palm Beach, motiv pentru care plângerea a fost depusă, marţi, acolo.

Fraţii Tate au fost arestaţi în decembrie în România şi au fost puşi sub acuzare luna trecută. Procurorii spun că fraţii Tate au forţat şapte victime să se dedice pornografiei şi le-au supus la violenţă fizică. Ei sunt în arest la domiciliu în România, menţionează Associated Press.

Cine îi păzește pe frații Tate

Andrew și Tristan Tate ar fi angajat, recent, mai mulți foști luptători ai trupelor speciale ale Poliției, dintre care unii ar fi făcut parte chiar din unitățile implicate în descinderile care au avut loc în vila și în studioul de videochat din Pipera ale milionarilor britanicilor, unde se presupune că își țineau sclave sexuale. 

Frații Tate riscă până la 13 ani de ÎNCHISOARE! Ar putea rămâne fără AVERE

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, frații Tate au decis să-și întărească și mai mult paza, așa că au angajat, prin intermediari, foști luptători din cadrul trupelor de mascați de la Poliția Capitalei și IPJ Ilfov, pensionați recent. 

Suma pentru care au bătut palma se ridică undeva la 5.000 de lei. 

Cu anumite ocazii, foștii luptători făceau pe șoferii fraților Tate. 

Interesant este faptul că frații Tate i-ar fi angajat pe foștii polițiști ca șoferi, nu ca agenți de pază, dintr-un motiv cât se poate de simplu: ar fi avut nevoie de atestat de pază și protecție, care putea fi obținut în urma unui curs organizat de Ministerul Muncii și avizat de structurile de ordine publică.

„Dacă am fi făcut ilegalități, nu am fi angajat polițiști”, susțin, în replică, aceștia.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri