-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Frumoasa juristă din Cluj, Andreea Roșca, își dorește nuntă cu ”prințul” Adrian Cristea. E o fată deșteaptă și cu sufletul mare – FOTO

Publicat pe


Fostul fotbalist Adrian Cristea este într-o relație de dragoste explozivă alături de frumoasa clujeancă, Andreea Roșca.

”Prințul” Adrian Cristea este cunoscut de toată lumea, fiind urmărit de fanii de la Dinamo și U Cluj, echipe la care a evoluat. Cristea este celebru pentru cuceririle lui, cheltuind o parte din avere cu iubitele lui faimoase. Se pare că a găsit adevărata dragoste la Cluj. 

Frumoasa Andreea vorbește foarte frumos despre cel supranumit ”prințul”. 

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Adrian Cristea s-a iubit în perioada în care a jucat la U Cluj cu Bianca Drăgușanu, care venea frecvent în capitala Ardealului și era alături de fotbalist. 

Cum arată iubita din Cluj a ”prințului” Adrian Cristea. ”Paralizează” bărbații când o văd – Galerie FOTO

433c3cfb899fbfa51ee61916d69dc2d8.jpgab199201aa2b1d67b1feea87e399d31e.jpgSursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri