1.6 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Furt ca în filme în Gorj. Trei adolescenți cu cagule pe cap au intrat într-o casă și au furat telefoanele mobile din mâinile copiilor din locuință

Publicat pe


Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, sunt cercetaţi de către poliţişti, fiind suspectaţi că, având feţele acoperite de cagule, au intrat într-o locuinţă din Târgu Jiu şi au sustras telefoanele mobile ale copiilor, relatează News.ro.

telefon mobilFoto: carlos l vives / Panthermedia / Profimedia

”La data de 13 martie a.c., Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgenţă, de un bărbat din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că la aceeaşi dată, trei persoane necunoscute, având cagule pe cap, au pătruns în locuinţa sa şi au smuls telefoanele mobile din mâna celor trei copii minori ai săi, ulterior părăsind imobilul”, a transmis, marţi, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor, au fost identificaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

”Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor”, a mai transmis sursa citată.Sursa: www.hotnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri