18.7 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Gabriela Cristea recunoaște care este cel mai mare defect al său. Vedeta a ajuns să se autosaboteze: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”

Publicat pe



Gabriela Cristea muncește de ani de zile pentru a-și putea permite tot ce își dorește. Prezentatoarea TV nu s-a oprit doar la stadiul de a avea casa mult visată, o profesie apreciată și o familie fericită, ci își dorește să evolueze pe mai multe planuri.

Cu toate astea, soția lui Tavi Clonda și-a exprimat dezamăgirea în mediul online, spunând că nu are puterea să îi refuze pe cei din jur. În urmă cu puțin timp, vedeta a pus bazele unei noi afaceri, iar acest lucru i-a ocupat foarte mult timp pe care îl putea petrece alături de familia sa.

Citește și: Gabriela Cristea, afectată de relația defectuoasă cu părinții: „Când veneau musafiri, nu exista să stăm la masă. Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură”

Acum, când avea o zi liberă, se pare că a apărut ceva în program, iar Gabriela Cristea nu a putut să refuze. Prezentatoarea spune că se simte dezamăgită de propria persoană pentru că niciodată nu se pune pe primul…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri