30.2 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Gabriela Firea anunță măsurile sociale PSD în criza exploziei prețurilor – ANALIZĂ în coaliție, astăzi, pentru vouchere 

Publicat pe„Măsuri importante pentru combaterea creşterii preţurilor la alimente şi carburanţi: Vouchere pentru cumpărarea de alimente de bază, pentru familiile vulnerabile şi pentru persoanele cu venituri mici : 50 de euro/voucher la fiecare 2 luni, până la finalul anului. Vouchere acordate lunar, în perioada de şcoală, pentru elevii cu burse sociale : 30 de euro/voucher”, a anunțat Gabriela Firea într-un mesaj pe Facebook.

Firea a vorbit și despre dublarea cotei de hrană în spitale, mai ales după ce managerul de la Institutul Marius Nasta – Beatrice Mahler a dezvăluit că aceasta este de doar 11 lei pe zi. Ministrul a prezentat și măsurile pentru „creşterea alocaţiei de hrană, îmbrăcăminte şi învălţăminte pentru copiii din centrele de plasament”.

Despre tichetele masă acordate angajaţilor, PSD propune majorarea de la 20 de lei la 30 de lei şi o schemă de ajutor de stat acordată transportatorilor, pentru decontarea accizei la motorina achiziţionată din ţară, a mai anunțat Firea.

„Tot acest pachet social dar şi alte măsuri concrete iniţiate de PSD, pentru sprijinirea oamenilor şi firmelor, vor fi analizate azi în şedinţa coaliţiei iar apoi vor ajunge pe masa guvernului”, a mai afirmat Gabriela Firea.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri