23.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Gabriela Firea demontează acuzațiile venite dinspre Diana Șoșoacă: ”O manipulare îngrozitoare. Prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie statul nu ia copiii din familii, ci le ajută să-i crească!”

Publicat peGabriela Firea a explicat, într-o postare pe pagina sa de socializare, că rolul legii nu este acela sugerat de Diana Șoșoacă, ci tocmai de a preveni abandonul și neglijarea copiilor proveniți din medii defavorizate.

Gabriela Firea transmite un avertisment în legătură cu Legea prevenirii separării copilului de familie. Ministrul Familiei acuză în același timp o manipulare și face precizări importante despre prevederile legii.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, contrazice informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora, prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie, copiii ar fi luați de lângă familiile lor. Aceasta susţine că, prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie, statul român nu ia copiii din familii, ci le ajută pe acestea să-i crească.

Gabriela Firea a explicat că legea ce va fi votată de Parlament va ajuta familiile să-şi păstreze copiii.

„Prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie statul român nu ia copiii din familii, ci le ajută pe acestea să-i crească! O manipulare îngrozitoare se distribuie în spaţiul public! Nu înfiinţăm instituţii care să ia copiii cu forţa din familiile lor, aşa cum se întâmplă în alte state!

Legea care intră la vot mâine în Camera Deputaţilor, PLx 145/2023, vine în ajutorul copiilor în risc de separare de familie. Spun asta cât se poate de clar şi oricine citeşte cu atenţie proiectul va înţelege.

Copiii nu vor fi separaţi de familie dacă părinţii sunt la muncă în străinătate!

Copiii nu vor fi separaţi de familiei dacă părinţii nu îi vaccinează!

Copiii nu vor fi separaţi de familie dacă părinţii nu au şcoală sau trăiesc în sărăcie!”, a scris, pe Facebook, Gabriela Firea.

Citește și: Categoria de militari români care își pierde pensia de serviciu. Legea a fost aprobată tacit în Senat

La rândul său, senatorul PSD Teleorman Dănuț Cristescu face precizări legate de Legea prevenirii separării copilului de familie și demontează cu exemple din lege manipularea Dianei Șoșoacă.

”NU ESTE VORBA DE NICIO OBLIGAȚIE DE VACCINARE!

FĂRĂ ACORDUL PĂRINȚILOR NU SE VACCINEAZĂ NICIUN COPIL!

ȘOȘOACĂ, HAUR și ALTE SPECIMENE SPERIE ȘI DEZINFORMEAZĂ POPULAȚIA INUTIL- ÎȘI BAT JOC DE CETĂȚENI PENTRU LIKE-URI Șİ VIZIBILITATE MEDIATICĂ!

Rușine AUR și Șoșoacă pentru că mințiți și manipulați oamenii în ideea că o să obțineți voturi MIZERABIL.

MANIPULARE grosolană cu privire la Legea prevenirii separării copilului de familie care ar urmări luarea copiilor din familiile sărace!

Este o manipulare grosolană inițiată de unii parlamentari care nu mai știu cum să iasă în evidență. Campania de dezinformare interpretează forțat și cu rea-credință textul legii. În realitate, spiritul legii- care transpare din toate reglementările prevăzute- este de a SPRIJINI familiile vulnerabile pentru a-și crește copiii ACASĂ, alături de părinții și…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri