15.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Gabriela Firea, despre secretul unui MARIAJ armonios, ca femeie politician: „Să te pui în inima celuilalt atunci când ai intenția să-i faci reproșuri”

Publicat pe


Gabriela Firea a dezvăluit, în cadrul unui interviu realizat chiar la reședința familiei sale, care sunt provocările unui mariaj, în calitate de femeie politician. Firea, candidatul PSD la Primăria Generală, a subliniat importanța empatiei în relația cu soțul ei, Florentin Pandele. 

Gabriela Firea, candidata social-democraților la Primăria Capitalei, are o căsnicie solidă cu soțul ei, Florentin Pandele, aceștia fiind căsătoriți de 14 ani. Firea a mărturisit că înțelegerea reciprocă, răbdarea și empatia sunt sentimente ce stau la baza unei relații de cuplu reușite.

„În ceea ce privește pe Florin, eu sunt emoționată de câte ori vorbește despre relația noastră, dar cei care îl cunosc știu că spune adevărul gol-goluț, pentru că este, repet, periculos de sincer și, de asemenea, periculos de solidar. Nu vrea niciodată ceva pentru el. Când vrea ceva e pentru binele comun. Iar cheia, pentru că m-ați întrebat puțin mai devreme,…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri