16.7 C
București
miercuri, 8 mai 2024

Gabriela Firea: L-aș putea suna pe Piedone să își retragă candidatura, dar mi-e că apoi sună el la televiziune să spună că „mi-a zis Gabi să mă retrag” și îmi mai dă și două palme

Publicat pe



Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, este de părere că, odată cu desemnarea candidaţilor proprii de către PSD şi PNL, cele două formaţiuni au intrat „într-o normalitate”. Firea dezvăluie că, în şedinţa de 16 ore a coaliţiei la finalul căreia s-a decis candidatura sa din partea PSD, au fost făcute mai multe propuneri, fiind vehiculate nume ale unor parlamentari sau ale unor politicieni care nu mai sunt în prim-planul politicii. Firea crede că „a cam trecut vremea candidaţilor independenţi”.

Gabriela Firea, candidata PSD la funcția de primar general al Capitalei, a spus că așteaptă retragerea lui Cristian Popescu Piedone din cursa electorală, pentru că așa a promis.

Gabriela Firea, despre lupta pentru supremație cu Marcel Ciolacu: „Au fost oameni care ne-au intoxicat și ne-au învrăjbit unul împotriva celuilalt”

Social-democrata a spus, vineri, la Digi 24, că Piedone „credea probabil că e singurul candidat de…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri