11.8 C
București
duminică, 12 mai 2024

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: Avem o echipă determinată, dornică să muncească și să comunice cu cetățenii

Publicat pe



Gabriela Firea și-a depus oficial candidatura pentru primarul Capitalei, duminică. Candidatul PSD a propus o administrație dinamică și eficientă, bazată pe colaborare strânsă cu ministerele Guvernul și sectoarele municipiului, indiferent de apartenența politică.

„Am depus candidatura acum pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei. Vă prezint o echipă capabilă să aducă schimbări benefice pentru București, să pună capăt perioadelor de ineficiență și lentoare”, a declarat Gabriela Firea.

Firea a accentuat necesitatea unei administrații eficiente: „Ce propunem noi? O administrație dinamică, eficientă, bazată pe colaborare cu ministerele, guvernul, și colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică.”

Candidata a mulțumit prim-ministrului Marcel Ciolacu pentru sprijinul acordat și  anticipat pentru suportul în proiectele majore ale Capitalei.

„Vreau să-i mulțumesc sincer domnului prim-ministru, Marcel Ciolacu,…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri