15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

Gala Dynamite Fighting Show, spectacol total în ringul magic. Victorie la adio pentru Daniel Corbeanu

Publicat pe


Sala Constantin Jude a fost neîncăpătoare dumincă seara odată cu Gala Dynamite Fighting Show. Meciuri bune, KO-uri devastatoare şi multă lume care s-a bucurat de o gală adevărată.

Timişoreanul Daniel Corbeanu a avut parte de un adversar celebru cu peste 100 de lupte în ring şi 91 de victorii, turcul Erkan Varol. „Hiena” a vrut să părăsească lumea artelor marţiale cu capul sus în faţa familiei, prietenilor şi timişorenilor şi a reuşit acest lucru cu un KO spectaculos în runda a II-a. O retragere cum se cade pentru un campion adevărat, care s-a remarcat în toate colţurile lumii, chiar şi în China.

Într-un alt meci extrem de aşteptat, Bogdan Stoica l-a făcut KO în repriza secundă pe rusul Vladimir Tok şi a dedicat victoria lui Rudel Obreja, fostul mare boxer stingându-se din viaţă chiar astăzi, dar şi lui Nosfe, artistul care a murit şi el nu demult.

Timişoreanul Florin Ivănoaie a impresionat în meciul cu Cosmin Bucoveanu pe care l-a făcut KO în ultimele secunde ale primei reprize, Bogdan „Ciobănaşul” Năstase l-a învins pe brazilianul Rodrigo Mineiro, iar Sebastrian Cozmâncă şi Eduarg Gafencu au obţinut şi ei victorii spectaculoase.

O gală profesionistă şi un spectacol total cum Timişoara are nevoie şi merită.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri