15.5 C
București
duminică, 5 mai 2024

GALERIE FOTO | La 60 de ani, a câștigat un concurs de frumusețe și a ajuns în finală la MISS ARGENTINA! Juriul, lăsat fără replică la apariția ei

Publicat pe


Alejandra Marisa Rodríguez are 60 de ani, dar puțini sunt cei care îi dau vârsta reală. De o frumusețe răpitoare, ea a participat recent la un concurs de frumusețe, pe care l-a și câștigat, iar acum se pregătește pentru marea finală la Miss Argentina.

De meserie avocat și jurnalist, Alejandra a demonstrat că vârsta este doar o cifră din buletin, spulberând toate miturile legate de îmbătrânire.

Miss Buenos Aires, la 60 de ani!

După ce și-a adjudecat titlul de Miss Buenos Aires, câștigând la 60 de ani concursul de frumusețe, Alejandra Marisa Rodriguez s-a calificat pentru finala concursului național de frumusețe Miss Argentina.

Anul trecut s-a decis eliminarea limitei de vârstă (impusă din 1958), astfel că toate persoanele interesate au putut participa la acest concurs în acest an. Iar Alejandra Marisa, de 60 de ani, și-a făcut curaj și s-a prezentat la preselecții, trecând cu brio prin toate probele.

Frumoasa jurnalistă nu a avut nicio…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri