10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Garda Forestieră Timișoara a confiscat de la un depozit 22 de metri cubi de lemn și a aplicat o amendă de 10.000 de lei

Publicat pe


Garda Forestieră Timișoara a „ușurat” o firmă din Bistrița de 22 de metri cubi de lemn și de 10.000 de lei. Aceasta după ce a fost sesizată asupra unui transport posibil ilegal de lemn și a verificărilor efectuate la sediul din capitala Banatului al firmei respective.

În urma unor informații apărute joi după-masa (31.03.2022) în mediul online, cu privire la posibile transporturi ilegale de material lemnos între județele Bistrița Năsăud și Timiș și a unor informații primite de la colegii de la Garda Forestieră Cluj, în data de 1.04.2022, la prima oră, o echipă a Gărzii Forestiere Timișoara împreună cu un reprezentant al IPJ Timiș s-au deplasat la punctul de lucru din județul Timiș al unei firme din Bistrița.

Echipa de control a Gărzii Forestiere Timișoara a verificat stocul de material lemnos existent în depozitul din județul Timiș și modul de emitere a avizele de însoțire a materialului lemnos.

În urma măsurării stocului de material lemnos existent în depozitul din județul Timiș s-a constatat o diferență de +21,813 mc cherestele rășinoase. Astfel a fost aplicată sancțiunea contravențională principală : amendă de 10000 lei și confiscarea celor 21,813 mc cherestele rășinoase.

Întrucât există suspiciunea de emitere a unui aviz de însoțire material lemnos fals, IPJ Timiș a deschis un dosar de cercetare penală.

 

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri