2.4 C
București
luni, 5 decembrie 2022

Garsonieră de 14 metri pătrați, cu patul deasupra băii, scoasă la închiriere în Cluj / Cât cere proprietarul

Publicat pe


O altă garsonieră din Cluj e pe punctul de a deveni virală și subiect de glume pe internet. Are doar 14 metri pătrați, iar patul este amplasat deasupra băii.

Când credeai că le-au auzit pe toate în materie de imobiliare din Cluj-Napoca, o nouă locuință mică face furori în mediul online.

Are doar 14 metri pătrați și este situată în centrul orașului.

Garsoniera este situată într-o clădire mai veche, care are camerele foarte înalte. De aceea, proprietarul a profitat de situație și a făcut o construcție din lemn, în care a amenajat un pat. Practic, viitorul proprietar va dormi deasupra băii.

Garsonieră Cluj / Sursa foto: Storia

Cât costă chiria pe lună

În fața băii și a patului se află un mic living, care ține loc și de bucătărie, pentru că nu există o altă zonă amenajată pentru gătit.

Pentru a locui acolo, viitorul proprietar trebuie să plătească lunar 200 de euro, scrie presa locală.

Cum arată garsoniera din Cluj cu dormitorul în bucătărie, care se închiriază cu 450 de euro pe lună

O garsonieră din Cluj se închiriază cu 450 de euro, chiar dacă are dormitorul în bucătărie.

Amenajarea este una modernă, dar prețul lunar cerut pentru a sta în ea este comparabil cu cel al unui apartamente de două sau trei camere din alte zone ale Clujului.

Totuși, blocul unde este amplasată are și o piscină și e la doar 20 de minute de mers pe jos până la Universitatea de Medicină din Cluj-Napoca.

Se pare că apartamentul era închiriat anul trecut cu 350 de euro, dar s-a scumpit între timp. „Anul trecut erau 350, acum 450. Excelent. La anul 550 de euro și tot așa”, a comentat o persoană care a văzut anunțul.

„Apartament format din livingo-bucătă-dormitor. Ori aia de 11 mp, ori astea, tot din pat amesteci in tigaie, doar ca aici o arzi mai pe lux”, a mai comentat cineva, citat de presa locală.

Vă recomandăm să citiți și:

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri