27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Garsonieră la 4500 de euro, pe OLX. Locul din România unde se vând pe nimic

Publicat peÎn timp ce piața imobiliară scoate fum din cauza scumpirilor, unii proprietari își schimbă locuințele pe…mașini. Greu de crezut, însă este realitatea din România. Iată la ce preț își vinde un român garsoniera și cum este utilat imobilul.

Case de vânzare la preț de mașini second hand

Apartamentele de la periferia Capitalei au prețuri usturătoare, nu doar piperate, acestea putând fi achiziționate cu peste 100.000 de euro. În alte loclaități ale țării, însă, situația stă fix pe dos. În Florești, de exemplu, poți deveni proprietarul unei garsoniere cu doar puțin peste 4.500 de euro, echivalentul unei mașini la mâna a doua.

Anunțul despre garsonieră se află pe OLX, unde proprietarul spune că imobilul este utilat cu aer condiționat, cabină de duș, gaze și electricitate. Locuința se vinde cu 4.950 de euro, prețul fiind chiar și negociabil. De asemenea, cel care vinde garsoniera și-ar dori să o dea la schimb pe o mașină.

O altă garsonieră, complet renovată, care se vinde cu 4.000 de euro, se află în orașul Oțelu Roșu din Caraș-Severin. Imobilul de află la primul etaj al unui bloc din oraș, dispune de o baie, hol cu o suprafață de 13 mp și toate utilitățile. Proprietarul s-a asigurat că imobilul are tot ce îi trebuie, astfel că, înainte de a o vine, a renovat-o, aceasta având acum geamuri termopan, ușă metalică și parchet.

Și în localitatea Vulcan din județul Hunedoara mai poți cumpăra un apartament la preț de mașină. Acesta are două camere și se află la etajul 9 al unui bloc construit înaintea cutremurului din 1977. Are 40 de mp și este decomandat. Proprietarul îl vine tot pe OLX pe suma de 6.000 de euro.

Sursa: www.impact.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri