24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

George Simion și soția sa, Ilinca, au fost nași de botez. Cum s-au pregătit cei doi pentru eveniment / FOTO

Publicat pe


  • George Simion și soția sa, Ilinca, au fost nași de botez
  • Cum s-au pregătit cei doi pentru eveniment

Sfârșitul acesta de săptămână a adus mari emoții în familia lui George Simion și a soției sale, Ilinca, asta după ce au fost nași de botez. Cei doi au creștinat o fetiță, așa că au postat o imagine emoționante cu micuța.

George Simion și soția sa, Ilinca, au fost nași de botez

După ce, în urmă cu o lună, gurile rele spuneau că între George Simion și soția sa ar fi apărut probleme, ca urmare a ipostazelor în care tânăra s-a afișat alături de un alt bărbat, cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Acest lucru nu îl spunem noi, ci imaginea postată, de curând, de cei este grăitoare. În urmă cu o zi, cei doi au creștinat o fetiță și au postat o fotografie emoționantă pe Instagram.

„Finuța noastră, româncuță adevărată”, au scris George Simion și Ilinca, în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Fanii nu au trecut cu vederea ipostazele înduioșătoare și au luat cu asalt secțiunea de comentarii, căci oamenii sunt de părere că politicianului și soției sale li se potrivește rolul de părinte.

George Simion și partenera sa își doresc o familie numeroasă

După ce s-au căsătorit cu fast, întrebarea de pe buzele tuturor în ceea ce îi privește pe cei doi a fost dacă își doresc să devină părinți. George Simion mărturisea că atât el, cât și soția sa, își doresc o familie numeroasă.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion, la romaniatv.net.

Citește și: George Simion a scăpat de dosarul penal, după ce ar fi condus maşina fără permis. Ce a declarat liderul AUR: „Aveam nevoie de…”

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri