4.5 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Georgeta, o româncă stabilită în Germania, își caută fiul! Ștefan a dispărut în urmă cu 3 luni

Publicat pe


Drama unei românce din Germania a înduioșat o întreagă comunitate. Fiul ei a dispărut de acasă în urmă cu 3 luni. Tânărul a lăsat în urmă un bilet de adio, dar și telefonul mobil. 

Întâmplarea nefericită a avut loc în seara de 18 mai, atunci când  Georgeta Marcu și fiul ei, Ștefan, s-au văzut pentru ultima dată. Dimineaţă, când s-a trezit, băiatul nu mai era în camera lui. Lăsase în urmă telefonul mobil şi un bilet: ”Îmi pare rău că te-am minţit şi te-am dezamăgit, dar aceasta este decizia mea”.

Vezi și: CASA MORȚII A “ÎNVIAT”! CANCAN.RO A ELUCIDAT MISTERUL IMOBILULUI ÎN CARE S-A STINS CRISTINA ȚOPESCU

Speriată, femeia a anunțat poliția și a făcut nenumărate postări pe rețelele de socializare, acolo unde cere ajutorul oamenilor. Tânărul de 21 de ani ar fi fost văzut ultima dată însoțit de o tânără misterioasă într-un restaurant din estul Elveției.

Georgeta Marcu și fiul ei, Ștefan

Din primele informații, tot aici a fost găsită mașina acestuia, abandonată într-o parcare din Cantonul Graubünden, în estul Elveţiei.

Mama băiatului a declarat că nu exista niciun fel de conflict între ea și fiul ei, tocmai de aceea nu își poate explica ce s-a întâmplat, motiv pentru care a început să meargă singură pe urmele fiului ei.

Vezi și: TATĂL ANDREI, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE CĂSNICIA FIICEI LUI CU MĂRUȚĂ: ”TREBUIE SĂ FIM DE ACORD CU EA”

Prima oprire a fost în parcarea unde mașina acestuia a fost văzută. Proprietara localului i-a confirmat Georgetei faptul că Ștefan a fost acolo alături de o fata:

”A venit aici cu o fată tânără, cu părul lung, închis la culoare. Fata era foarte sveltă. Nu am vorbit mult, erau foarte tăcuţi. Nici nu au stat prea mult, au plecat în altă parte”, a spus Ursula Hoffmann.

Anchetatorii din Elveția și Germania sunt în căutarea tânărului de 21 de ani, însă, potrivit presei străine, informațiile martorilor nu au fost confirmate de autorități.Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri