1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Georgiana Lobonț este însărcinată. Cum a făcut marele anunț: „Nu-mi vine să cred!”

Publicat pe


Georgiana Lobonț a anunțat că este însărcinată! Cântăreața a făcut marele anunț în mediul online, unde a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste.

Colaj cu Georgiana Lobonț în două ipostaze diferite alături de soțul ei

Galerie

Georgiana Lobonț a anunțat că este însărcinată! Cântăreața a făcut marele anunț în mediul online, unde a lăsat pe toată lumea cu gura căscată
| Antena 1 & Instagram

Georgiana Lobonț este însărcinată din nou. Vedeta este mai fericită ca niciodată, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online. Aceasta s-a decis să facă marele anunț pe contul oficial de Instagram.

Vestea că urmează să devină mamă pentru a treia oară i-a luat pe fani prin surprindere. Mai mult, cântăreața le-a arătat prietenilor virtuali și testul de sarcină pozitiv prin intermediul unui InsaStory. Se știe despre aceasta că mai are un băiețel și o fetiță: Eduard- Nicholas de 4 ani și Irina- Maria de 3 ani.

Cum a anunțat Georgiana Lobonț că este însărcinată

Georgiana Lobonț nu s-a putut abține și a spus tuturor că este însărcinată pentru a treia oară. Cu zâmbetul pe buze și vizibil uimită, artista a vorbit despre faptul că familia ei se mărește cu încă un membru.

Citește și: Țeapa care i-a lăsat pe Georgiana Lobonț și pe soțul ei, Răzvan Ciciovan, fără aproape 50.000 de euro în cont: „Avem conversații”

„Nu știu dacă e bine că fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred. Ce arată aici? Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care aflați atunci când o să rămân însărcinată. Deci tremură toată carnea pe mine, nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, deci o să mai avem un copil! Trei! Nu îmi vine să cred”, a mărturisit ea în videoclipul postat pe Instagram.

„Sunt însărcinată!”, a mai adăugat în dreptul lui.

Georgiana Lobonț a făcut și alte postări prin care își exprima bucuria: „Am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii cei mai fericiți! Bunicii în extaz! Nu ne vine să credem. Ne-am dorit și bebe 3!”, a completat ea.

Citește și: Cum arată Georgiana Lobonț în costum de baie, la piscină. Cântăreața de muzică populară a renunțat la costumul popular

De altfel, cântăreața a susținut că ea și soțul său își mai doreau un copil, iar sarcina a venit ca o surpriză plăcută pentru toată lumea, inclusiv pentru cei doi micuți ai săi care urmează să aibă un nou amic de joacă.

Reacțiile și mesajele fanilor nu au întârziat să apară, motiv pentru care artista a ținut să mulțumească tuturor pentru urări și cuvintele frumoase.

Un lucru este cert, aceasta este în culmea fericirii. Postările sale de pe Instagram vorbesc de la sine despre emoțiile trăite de vedetă în aceste momente.

În plus, soțul cântăreței este foarte bucuros că o să devină tată pentru a treia oară, fapt mărturisit de ea într-un…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri