12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Gérard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală de către instanța franceză

Publicat peCurtea de Apel din Paris a decis că Gérard Depardieu a agresat-o și violat-pe actrița Charlotte Arnould, a anunțat procurorul general al Parisului Rémy Heitz într-un comunicat de presă, potrivit Euronews.

„Camera de anchetă consideră astfel că există, în această etapă, indicii grave sau concordante care justifică faptul că Gérard Depardieu rămâne sub acuzare”, pentru aceste fapte care datează din august 2018, a declarat Heitz.

Starul în vârstă de 73 de ani din „Cyrano de Bergerac” și „Asterix și Obelix” a cerut în mai 2021 retragerea acuzațiilor. Cazul a fost analizat din nou în februarie, iar joi Heitz a anunțat că a fost respins.

„Nu vreau să comentez”, a spus Charlotte Arnould, prezentă la Curtea de Apel la momentul deliberărilor.

Cazul a început în vara lui 2018

Reclamanta Charlotte Arnould, născută în 1995 și în vârstă de 22 de ani la acea vreme, s-a prezentat la poliția din Lambesc, în sudul Franței, la sfârșitul lunii august 2018, susținând că a fost violată cu câteva zile mai devreme de două ori în casa pariziană a vedetei , un conac din arondismentul al șaselea al Parisului.

Arnould, a vorbit la mijlocul lunii decembrie pe Twitter pentru a-și dezvălui identitatea. „Sunt victima lui Depardieu”, a scris ea. „A trecut exact un an de când a fost pus sub acuzare. Nu mai pot să tac…”

„Sunt nevinovat și nu am de ce să mă tem”, a declarat Gérard Depardieu cotidianului italian La Repubblica la sfârșitul lunii februarie 2021.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Sursa: romanialibera.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri