10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Gheorghe Flutur: ”S-a înrăutățit viața oamenilor, s-au scumpit carburanții, mâncarea. Avem niște măsuri urgent de luat”

Publicat peGheorghe Flutur, președinte interimar al PNL până la congresul de săptămâna viitoare, a afirmat duminică, pentru Antena 3, că viața oamenilor s-a înrăutățit, prețurile au crescut, iar zilele viitoare vor cere o ședință a coaliției de guvernare.

Potrivit lui Flutur, premierul are o serie de propuneri concrete pentru contracararea efectelor negative survenite din cauza scumpirilor.

”Eu cred că zilele următoare, sigur vom avea coaliție, avem niște măsuri urgente de luat, măsuri social-economice.

S-a înrăutățit viața oamenilor, s-au scumpit produse alimentare, carburanții, benzina, motorina, aici trebuie să avem răspuns.

Și știm că premierul are propunerile concrete și vom cere o întâlnire de urgență în coaliție.

Săptămâna asta trebuie să avem o întâlnire la coaliție, este foarte important”, a declarat președintele interimar al PNL, Gheorghe Flutur, duminică, la Antena 3.

Cîțu și-a dat demisia după aproximativ șase luni de mandat

Sâmbătă, preşedintele Florin Cîţu şi secretarul general Dan Vîlceanu au demisionat din funcţii.

„Rolul acestei şedinţe era foarte simplu – de a avea o discuţie faţă în faţă cu colegii cu care am pornit la drum acum un an de zile pentru a da un suflu nou Partidului Naţional Liberal. Era o şansă pentru a le mulţumi că am lucrat împreună şi că au fost şi momente bune. (…) Aş fi vrut să îmi prezint, bineînţeles, demisia în faţa colegilor mei, nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. În acest moment, am demisionat din funcţie. Aş fi vrut o discuţie serioasă cu colegii mei. Curajul, cred, le-a lipsit”, a spus Florin Cîţu, sâmbătă. El a spus că își păstrează fucția de președinte al Senatului.

Dan Vîlceanu spune că vrea să plece şi de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, după ce vineri afirma că îşi dă demisia din funcţia de secretar general al PNL

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri