-3.2 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Gheorghe Turda, fericit în noua relație. Ce detalii a oferit despre viața sa amoroasă: „M-am lecuit de cancanuri.”

Publicat pe


După ce a anunțat că este într-o nouă relație, Gheorghe Turda a revenit asupra subiectului cu noi detalii, potrivit Spynews. Cu toate acestea, interpretul de muzică populară a ales să fie destul de rezervat cu privire la anumite aspecte din declarațiile sale.

Citește și: De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu fiul său de luni bune. Nu a mers la nunta lui și spune că nu regretă

Ce declarații a făcut Gheorghe Turda despre viața sa amoroasă: „Nu vă dau subiect de studiu pentru data viitoare”

Într-un interviu la Antena Stars, Gheorghe Turda a oferit câteva detalii despre viața amoroasă, din care reiese că o duce destul de bine pe plan sentimental, potrivit aceleași surse citate mai sus. Cu toate acestea, interpretul de muzică populară a explicat că își dorește să stea departe de scandaluri și alege să nu își expună pe tavă relația.

Astfel, pentru a evita un scandal de proporția celui din fosta relația cu Nicoleta Voicu, Gheorghe Turda a preferat să nu dezvăluie identitatea partenerei lui și nici nu a oferit alte detalii despre aceasta. Singurul aspect pe care l-a menționat a fost faptul că partenera lui nu locuiește în București, motiv pentru care nu este sigur că își va petrece Crăciunul alături de aceasta:

„Stau bine (n.r. cu dragostea). Nu spun, ca să nu vă dau subiect de studiu pentru data viitoare. (…) Nu se știe deocamdată (n.r. dacă petrecem sărbătorile împreună), că persoana nu e în Capitală. (…) M-am lecuit de cancanuri.”, a spus Gheorghe Turda, la Antena Stars, citat de aceeași sursă.

Citește și: Nou conflict în lumea cântăreților de folclor. Ce au „de împărțit” Gheorghe Turda și Constantin Enceanu: „Am avut și bodyguarzi”

Gheorghe Turda, emoționat până la lacrimi: „(…) Retrăiesc stări inexplicabile câteodată”

Înainte de a dezbate alte teme de interes în cadrul emisiunii de la Antena Stars, se pare că interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, s-a emoționat și a izbucnit în lacrimi. El și-a motivat lacrimile din ochi prin faptul că sărbătoarea Crăciunului și toate amintirile legate de acest eveniment, în special cele cu familia, îl sensibilizează foarte mult:

„Sărbătoarea … de mic copil, când venea Ajunul Crăciunului mă apucau niște stări. Și acum le retrăiesc. Stări inexplicabile câteodată. (n.r. mă emoționează) evlavia omenească, credința în Nașterea Domnului și această sărbătoare poate este unicat pe acest Pământ.”, a explicat cântărețul de muzică populară, citat de aceeași sursă.

Citește și: Împăcarea anului în showbiz! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună: „Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului”

Mădălina Ghenea face declarații surprinzătoare la scurt timp de la jaful de pe aeroportul din Roma: „Trăiesc în teroare”…



Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri