25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

GHINIONUL incredibil pe care l-au avut pasagerii autocarului distrus la Pasajul Unirii. Detaliul aflat de anchetatori

Publicat pe


Anchetatorii accidentului în care a fost implicat autocarul cu greci la Pasajul Unirii au refăcut traseul călătoriei. Aşa, au aflat că, de fapt, la început de drum, maşina avea doi şoferi.

Problema este că unul dintre ei a făcut toxiinfecție alimentară.

Autocarul a mers 900 km

Potrivit presei din Grecia, autocarul plecase din Volos și a mers 900 de kilometri. La Salonic, celălalt şofer ar fi coborât din cauza unei toxiinfecții alimentare.

Șoferul grec a fost audiat vineri seară de polițiștii de la Brigada Rutieră din București. El le-a spus acestora că nu a văzut indicatoarele de semnalizare care se aflau înaintea Pasajului Unirii și așa s-a produs accidentul.

Polițiștii de la Rutieră au obținut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă în care poate fi observat cu exactitate momentul impactului. Potrivit Digi24, dosarul de anchetă ar putea fi preluat de justiția elenă.

Ce înseamnă să conduci 16 ore

„16 ore de condus înseamnă echivalentul aproape a stării de ebrietate pentru că deja dupa 4 – 6 – 8 ore începi să nu mai ai reflexe, să nu mai auzi bine, nu mai ești atent.

Când ești aproape de destinație organismul se relaxează și dă comandă că ai ajuns, practic atunci se simte cel mai mult starea de oboseală”, a explicat Titi Aur, expert în conducere defensivă.

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri