10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Gică Hagi, execuție fabuloasă din lovitură liberă la meciul dintre legendele clubului Rangers și World XI (VIDEO)

Publicat peGheorghe Hagi (57 de ani), fostul mare fotbalist al României, acum manager tehnic la Farul Constanța, a fost invitat special la meciul amical care a celebrat 150 de ani de la înființarea clubului Glasgow Rangers. „Regele” a jucat pentru echipa World XI, o selecţionată cu staruri mondiale.

În cursul zilei de sâmbătă, o echipă alcătuită din foști jucători importanți ai lui Rangers a întâlnit selecționata lui Luis Figo, iar printre jucători s-a aflat și Gheorghe Hagi, care a purtat numărul 10, relatează prosport.ro.

„Regele” a fost invitat la meciul care a celebrat 150 de ani de la înființarea clubului Rangers

Kaka, Luis Figo, Predrag Mijatovic și Paul Gascoigne sunt câteva dintre numele care au luat parte la acest eveniment care a avut loc cu prilejul împlinirii a 150 de ani de la înființarea clubului Rangers.

Nu mai puțin de 40 de mii de spectatori au asistat la această partidă în care echipa lui Luis Figo a învins cu scorul de 3-2, datorită golurilor marcate de către Carlos Marchena, Nuno Gomes şi Ricardo Quaresma.

Mai mult decât atât, Gheorghe Hagi a avut o ocazie uriașă de a marca un gol senzațional, din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri de poartă.

Echipa legendelor lui Rangers: Neil Alexander, Ronald Wattereus, Jorg Albertz, Marvin Andrews, Shota Arveladze, Kris Boyd, Ronald De Boer, Barry Ferguson, Paul Gascoigne, Alan Hutton, Nikica Jelavic, Pedro Mendes, Michael Mols, Nacho Novo, Sasa Papac, Alex Rae, Giovanni van Bronckhorst, Gregory Vignal, Rod Wallace, Craig Moore.

Echipa lui Luis Figo: David James, Jens Lehmann, Eric Abidal, Jose Bosingwa, Luís Figo, Nuno Gomes, Gheorghe Hagi, Kaka, Christian Karembeu, Roy MaKaay, Claude Makelele, Florent Malouda, Carlos Marchena, Predrag Mijatovic, Robert Pires, Ricardo Quaresma, Míchel Salgado, Ricardo Costa.

„A venit vacanța, mă duc să îmi văd copilul, pe băiatul pe care nu l-am văzut de când s-a accidentat, a avut un ghinion extraordinar de mare. Mă duc să îl văd, să stau câteva zile și cu el. Mă duc să joc și un meci caritabil, să văd dacă mai pot să alerg sau să dau în minge, mai am o săptămână și pentru mine, după aia să alerg și să dau în ale noastre”, spunea Gheorghe Hagi, după Farul Constanța – CFR Cluj 0-0.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri