12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Gigi Becali dezvăluie cum a pornit conflictul cu MApN. ”Mi-a zis Talpeș: Trebuie să colaborezi”

Publicat peGigi Becali a dezvăluit cum a început conflictul în justiție cu Armata și cu Ioan Talpeș. Acesta din urmă i-ar fi solicitat personal lui Becali o colaborare, numai că milionarul din Pipera ar fi refuzat.

Gigi Becali a refuzat să colaboreze cu serviciile

”Eu nu am treabă cu generalii. Au venit la mine să colaborăm, dar eu i-am refuzat. Sau aș fi colaborat, dar cu acte, oficial. Le-am spus, puneți ștampila și semnătura directorului. Totul pentru stat. Nici nu voiam bani, sau maximum 10%.

Să vă spun ceva, Talpeș a venit la mine, la Palat, da. Mi-a zis: ’Băi, Gigi, tu nu poți fii de capul tău, tu trebuie să colaborezi cu noi. Nu există niciunde în lume un astfel de om. Oamenii bogați trebuie să colaboreze’.

Dacă vrea să recunoască, întrebați-l, a fost față în față cu mine”, a spus Becali, la sptfm.ro.

Începutul scandalului cu Armata

Becali este convins că refuzul său a declanșat un val de probleme care s-au abătut asupra sa, inclusiv cel legat de marca Steaua, dar este convins că într-o zi va câștiga procesul cu MApN.

”De aici invidia, și ei care au puterea… Și de aici a plecat totul. Va mai dura patru-cinci ani procesul cu marca Steaua. Mai mult, ei, care se cred Steaua, nu vor mai avea dreptul să folosească numele.

Oamenii nu văd. La ora asta, ei au o echipa în Liga 2, dar nu pot promova, nu pot face nici Asociație pentru că trebuie membri fondatori care să dea bani, dar nu pot folosi numele, pentru că el este al CSA Steaua.

Trebuie scos la vânzare prin HG și prin licitație. Plus că dacă va fi să o cumpere cineva, atunci acea persoană trebuie să dea 3,7 milioane de euro numai ca să folosească numele. Pentru că ei au evaluat marca la 3,7 milioane de euro.

Dar, să zicem că vine, totuși,  un investitor. Tot nu e ok. Prima dată trebuie să predea echipa, dar tot prin HG, iar locul din Liga 2 trebuie vândut vândut către o societate comercială. Apoi iei locul, dar marca Steaua nu o poți preda de la Armată decât prin HG și prin licitație și nu o pot da cu mai puțin de 3,7 milioane de euro”, a mai spus Becali pentru aceeași sursă.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri