2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Gigi Becali, după anunțul că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova! „Am zis și eu că mă voi retrage, dacă nu-mi dă Domnul semne”

Publicat peGigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre retragerea lui Mihai Rotaru, principalul acționar al celor de la Universitatea Craiova.

Rotaru nu va mai investi la clubul din Bănie, după ce a preluat clubul în 2013.

Becali a anunțat că Rotaru a luat decizia bună și că, în curând, există varinta ca și el să nu mai investească la FCSB.

Gigi Becali, după anunțul că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova! „Am zis și eu că mă voi retrage, dacă nu-mi dă Domnul semne”

Mihai Rotaru nu va mai investi la Universitatea Craiova din vară, când se termină sezonul în Superliga.

„El nu este dușmanul meu. Într-un fel, este. Nu declarat, înrăit, dar este. Eu îi numesc dușmani, metaforic, pe cei care sunt împotriva mea la fotbal. Atunci și Craiova este dușman.

Voi spuneți că se retrage. Păi, ce să facă omul? Am înțeles că are 15-20 de milioane pagubă. Este idiot? Bă, Rotaru e băiat deștept, nu-și bate joc de familia și banii lui. A încercat omul. Și așa a făcut minuni până acum, că nu a intrat în faliment.

A mai vândut jucători, dar acum nu mai are ce să vândă. Zice: «Stai, mă, sunt idiot? Dau banii mei la fotbal? Și ce câștig?» Atunci omul normal că se retrage.

Cum am zis și eu că mă voi retrage, dacă nu-mi dă Domnul semne”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

„Când am intrat în fotbal, am vorbit cu Mustață. Mi-a spus: Băi, Gigi, pe noi nu ne interesează campionatul, ne interesează să batem Rapid și Dinamo. Și am topit Rapidul și o să-l topesc și mai mult anul ăsta, că deja am ajuns pe locul trei”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri