4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Gina Pistol revine de luni, 26 septembrie, la Chefi la cuțite: „Show-ul acesta este un proiect de suflet pentru mine”

Publicat peSezonul 10 al celebrei întreceri gastronomice are astfel o formulă unică de prezentare: este prima dată când show-ul are două prezentatoare, Irina Fodor preluând acest rol la debutul noului sezon, atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. ”După ce m-am însănătoșit, am revenit pe platouri”, a povestit Gina, bucuroasă de revederea cu cei trei Chefi.

Citește și: Momente memorabile aseară, la Chefi la cuțite: Actrița Doina Teodoru, roast savuros pentru iubitul ei, Chef Cătălin Scărlătescu!

Astfel, în ediția Chefi la cuțite care urmează luni la Antena 1, telespectatorii vor putea vedea întâlnirea ei cu jurații în sezonul aniversar.

Ce spune Gina Pistol despre revenirea în platoul Chefi la cuțite

”Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes. Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a declarat Gina Pistol.

Citește și: Cine este Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

”Cătălin, Sorin și Florin sunt extrem de implicați în ceea ce se întâmplă la Chefi la cuțite – tensiunea se simte din plin în platou. Tot ceea ce vedeți e pe bune! Dincolo de asta, pot spune că toți am crescut frumos odată cu acest proiect. Și mă bucur foarte mult că fac parte din el. Chefi la cuțite mi-a oferit ocazia să le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat”, a mai spus Gina Pistol, care îi va surprinde pe Chefi în ediția de mâine și cu un joc de culise foarte amuzant.

Momentul emoționant al revederii Ginei cu jurații, dar și celelalte surprize ale întrecerii gastronomice telespectatorii le vor putea urmări în ediția Chefi la cuțite de luni, la Antena 1, de la 20:30.

Ce a recunoscut Cătălin Scărlătescu, după ce i-a dat lui Adrian Stroe cuțitul de aur! Fanii au reacționat imediat…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri