27.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Gmail integrează instrumente de inteligență artificială pentru a găsi mai rapid e-mailurile importante

Publicat pe


  • În ultimele luni, Google a promovat IA mai avansată și generativă ca o modalitate de a vă compune e-mailurile.
  • Mai multe funcții AI se îndreaptă spre căutare și pe web, în timp ce dezvoltarea pe rivalul ChatGPT Google Bard continuă.
  • Inteligența artificială va alege cele mai bune potriviri pentru căutarea ta și le va pune în partea de sus a listei.

Google integrează tehnologia în produsele sale mai rapid decât majoritatea. Gmail este cea mai recentă aplicație Google pentru a obține mai multe instrumente de inteligență artificială pentru a îmbunătăți rezultatele căutării pe mobil, scrie Tech Radar.

„Când cauți în Gmail, modelele de învățare automată vor folosi termenul de căutare, cele mai recente e-mailuri și alți factori relevanți pentru a-ți arăta rezultatele care se potrivesc cel mai bine cu interogarea de căutare”, explică Google într-o postare pe blog.

„Aceste rezultate vor apărea acum în partea de sus a listei într-o secțiune dedicată, urmate de toate rezultatele sortate după recent”, continuă postarea. Cu alte cuvinte, inteligența artificială va alege cele mai bune potriviri pentru căutarea ta și le va pune în partea de sus a listei.

Această schimbare vine în aplicațiile Gmail pentru Android și iOS și ar trebui să fie lansată pentru toată lumea acum. Deocamdată, nu se știe dacă aceeași funcție va apărea sau nu în interfața web desktop pentru Gmail.

Inteligența artificială a fost integrată în Gmail de ani de zile, desigur, cu funcții precum Smart Reply care compun răspunsuri automate scurte pentru tine. În ultimele luni, Google a promovat IA mai avansată și generativă ca o modalitate de a vă compune e-mailurile.

Citește și:

Sursa: alephnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri