5.7 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Gruparea Nica – Groza din PNL Timiş lansează un “apel la unitate”, în care care primarii “dizidenţi” sunt făcuţi bârfitori şi conduşi de “interese personale”

Publicat pe


Războiul din PNL Timiş a trecut la faza strângerii de semnături. Pe grupuri interne de WhatsUpp  a apărut un text, având şi sigla PNL, în care membrii partidului sunt chemaţi să semneze pentru susţinerea tandemului Alin Nica – Dănuţ Groza, dar şi al lui Bogdan Ghelbere pentru funcţia de secretar general adjunct al Guvernului. Cu toate că se numeşte “apel la unitate”, în text sunt criticaţi dur opozanţii actualei conduceri a PNL Timiş.

Apropiaţii actualei conduceri a PNL Timiş au decis, în cele din urmă, să strângă semnături pentru susţinerea tripletei de la conducerea filialei Alin Nica – Dănuţ Groza – Bogdan Ghelbere. Şi asta după ce, săptămâna trecută, la o întâlnire care nu a fost totuşi şedinţă a Comitetului Director s-a renunţat la aceată idee, mai ales după intervenţia viceprimarului Cosmin Tabără, preşedinte al PNL Timişoara. Cu toate că textul este intitulat “apel la unitate”, opozanţii actualei conduceri sunt criticaţi dur, afirmându-se că au interese personale în conflctul care macină PNL Timiş.

Prezentăm integral textul “apelului”:

“Lansăm un apel la unitate

Noi, semnatarii acestui apel, ne dorim să păstrăm unitatea PNL Timiș, să respectăm statutul și să ferim întregul partid de interesele personale ale unor membri nemulțumiți care au refuzat  dialogul în cadrul filialei și au preferat să bârfească neasumat. 

Am constatat cu tristețe acțiunile unor membri PNL Timiș care au afectat în mod grav reputația partidului nostru și care au pus în umbră eforturile realizate atât la nivel județean cât și la nivel național de apropriere de cetățeni și de informare corectă a acestora.

În PNL Timiș discutam liber și neîngrădit în interiorul partidului, ne contrazicem și avem idei diferite. Suntem un partid liberal în care libera exprimare este sfântă, iar orice punct de vedere divergent este acceptat daca este exprimat, în primul rând, în forurile statutare ale partidului.

Din păcate, câțiva colegi au ales un război de gherilă, lipsit de argumente logice dar împins în mass-media și pe rețelele de socializare.

Am remarcat și ne delimităm de atacurile lipsite de temei privind activitatea liderilor noștri aleși, atât la nivel județean cât și național.

Noi, semnatarii acestui apel, ne exprimăm susținerea și acordăm un vot de încredere conducerii naționale și județene a PNL, președintelui Alin Nica și secretarului general Dănuț Groza. De asemenea îl susținem pe Bogdan Ghelbere pe funcția de secretar general adjunct al Guvernului.”

Potrivit unor surse, organizaţia PNL Timişoara condusă de Cosmin Tabară va lansa un alt apel, în care se va delimita atât de textul de mai sus, cât şi de acţiunile opozanţilor la actuala conducere a filialei judeţene.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri