1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Grupul Editorial TREI vă așteaptă la Salonul Internațional de Carte BOOKFEST 2023

Publicat pe


Colecția Psihologie Practică le propune cititorilor un procedeu de vindecare menit să ajute la înțelegerea familiei de origine – Originile tale de Vienna Pharaon. Autoarea te va învăța cum să ieși din tiparele familiale și cum să-ți eliberezi calea către viață și iubire. În colecția Psihologia pentru toți, Patrick Lemoine, psihiatru și doctor în neuroștiințe, alege în Sănătatea psihică a geniilor. Genii ale binelui, genii ale răului 45 de mari spirite din toate secolele și le evaluează sănătatea psihică, așa cum face zi de zi cu pacienții săi. Einstein era normal? Ce am putea spune despre Freud? Dar despre narcisismul lui Picasso? În colecția Psihologie – Psihoterapie, volumul Spune-mi adevărul despre iubire. 13 povestiri din cabinetul terapeutului de Susanna Abse încearcă să clarifice unele dintre temele universale și eternele dileme cu care ne confruntăm în relații, acele lucruri care leagă cuplurile, dar care, mult prea des, le și despart.

Așa cum v-am obișnuit, în colecția Fiction Connection am pregătit multe și variate noutăți, între care romanul recompensat cu Premiul Goncourt 2022 – Viața la viteză maximă de Brigitte Giraud. O carte emoționantă și o poveste minunată despre sensul destinului. Liane Moriarty, autoarea bestsellerelor Marile minciuni nevinovate și Nouă străini, revine la Editura Trei cu un nou volum – Merele nu cad niciodată – un roman despre căsnicie, frați de sânge și suferință. Dacă vreți să citiți ceva diferit, vă recomandăm Cleopatra și Frankenstein de Coco Mellors, o revitalizare inteligentă și captivantă a genului romance urban. Fanii genului crime vor fi încântați să descopere, printre altele, Lucia de Bernard Minier – un thriller comparat cu Millennium, Inimă neagră ca noaptea de Robert Galbraith – a șasea carte din seria Cormoran Strike, Poliția de Jo Nesbo – al zecelea volum din seria Harry Hole, Ultimul copil de John Hart – roman laureat al Premiului Edgar.

Vă așteptăm sâmbătă, ora 15.40 la scena Arena pentru a descoperi toate noutățile colecției Fiction Connection alături de critici literari, jurnaliști și bloggeri care vă vor împărtăși lecturile lor preferate. Evenimentul va fi moderat de coordonatoarea colecției și directoarea editorială Magdalena Mărculescu.

Adolescenții își vor putea alege lecturile de vacanță dintre recentele apariții din colecția Young Fiction Connection: Nemurire. O poveste de iubire de Dana Schwartz – continuarea romanului Anatomie. O poveste de iubire, bestseller New York Times; Fata care a căzut în adâncurile mării de Axie Oh – o poveste fantastică despre cum să-ți construiești propriul destin.

În colecția Istorie vă propunem două volume captivante și tulburătoare: Fiicele Ialtei de Catherine Grace Katz – o relatare tulburătoare a unei săptămâni antologice, care avea să declanșeze 50 de ani de tiranie…Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri