22.4 C
București
duminică, 28 aprilie 2024

H.D. Hartmann tranșează destinele politice ale PSD și PNL: „Aceste alegeri vor decide cinci ani de putere, cruciali pentru România”

Publicat pe


Analistul politic H.D. Hartmann a comentat alianța PSD și PNL, în contextul tensiunilor interne dintre cele două formațiunii. Hartmann a explicat că PSD menține o abordare democrată, la nivel intern, chiar Marcel Ciolacu este un lider vehement. Urmăriți aici, integral, emisiunea Gândul EXCLUSIV. 

Conflictele interne din Coaliție au generat o serie îndoieli cu privire la viitorul coaliției PSD – PNL. După ce s-a decis un candidat comun la alegerile locale, dar și o listă comună de candidați pentru Parlamentul European, Partidul Liberal a fost zdruncinat de o serie de evenimente care au periclitat credibilitatea formațiunii politice în ochii alegătorilor. Hartmann  a menționat că, spre deosebire de liberali, pesediștii au o abordare democratică.

„În PSD la ora actuală e democrație”,  a declarat Hartmann.

Una dintre observațiile făcute în cadrul Gândul EXCLUSIV a subliniat faptul că Marcel Ciolacu a reușit să se impună lider al…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri