8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Hemalatha Divakaran de la Chefi la cuțite și soțul ei s-au logodit după o lună. Părinții ei au fost cei care i-au ales partenerul: „Căsătoria mea a fost aranjată” / VIDEO

Publicat pe  • Hemalatha Divakaran s-a logodit după o lună cu soțul ei
  • Iată povestea impresionată la Chefi la cuțite!

Hemalatha Divakaran este creatoare de modă și dansatoare, însă este pasionată și de bucătărie. Concurenta gătește zilnic pentru familia ei, iar pentru jurați a decis să facă „dosa cu sambar”.

Hemalatha Divakaran s-a logodit după o lună cu soțul ei

Hemalatha Divakaran a mărturisit la Chefila cuțite că tatăl ei era destul de strict și nu îi permitea să devină creatoare de modă, însă aceasta susține că după căsătorie a reușit să studieze design vestimentar și să se bucure de pasiune.

„Sunt creatoare de modă și dansatoare în India. E prima emisiune de acest gen la care particip. Visul meu era să devin creatoare de modă, dar tata nu mi-a dat voie. Din acest motiv, pentru că nu voia să am de-a face cu divertismentul, cu media, de accea am fost nevoită să aleg ceea ce părinții mei au vrut pentru mine.

Am studiat comerț la liceu, am făcut un masterat de Resurse Umane, dar mi-am dorit dintotdeauna să devin creatoare de modă. După căsătorie am studiat design vestimentar, iar soțul meu m-a sprijinit în tot timpul.

Locuim aici de peste 8 ani. Soțul meu a fost transferat aici. E o țară foarte frumoasă, de aceea am rămas în România. Ca femeie, am mai multă libertate în România, pot face orice vreau, iar cel de-al doilea copil s-a născut în România. Mi-ar plăcea rămân în România defintiv. Am două fetițe, cea mare are opt ani, iar cea mică trei ani.”, a mărturisit Hemalatha Divakaran la Chefi la cuțite.

Părinții ei au fost cei care i-au aranjat căsătoria

Hemalatha Divakaran a mărturisi la Chefi la cuțite că părinții ei au fost cei care i-au aranjat căsătoria și l-au întâlnit pe soțul ei. Cei doi s-au logodit după doar o lună, iar nunta au făcut-o după șase luni.

„Căsătoria mea a fost aranjată. Părinții îl cunosc pe băiat și după ce se întâlnesc cu părinții lui, avem și noi voie să ne cunoaștem. Am vorbit timp de o săptămână, l-am întâlnit o singură dată. A fost bine. Cred că am avut noroc că ne-am întâlnit. Toată lumea se sperie de căsătoriile aranjate.

Nu m-au obligat să-l accept, dar am avut mai puțin timp să-l cunosc. Am simțit o scânteie și ne-am plăcut reciproc. Am spus da, ne-am logodit după o lună, iar după 6 luni ne-am căsătorit. A fost perfect. Uneori căsătoriile aranjate chiar funcționează. Mă susține în tot ce fac, mă încurajează să-mi urmez visul.”, a mai declarat concurenta.

Citește și: Bogdan Mocanu, poveste impresionantă la Chefi la cuțite. Concurentul suferă de diabet de la 9 ani: „Am fost nevoit să-mi gătesc” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri