20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Horoscop 14 martie 2022 – Ar fi bine sa va odihniti mai mult

Publicat pe


BERBEC

Relația de dragoste se îndreaptă spre o fază mai intimă. Un membru al familiei sau un prieten vă ajută să achitați datoriile. Convinge-ți șefii de nevoia unui makeover. Dorești să renunți la tutun, și vei reuși!

 

TAUR

Astăzi te vei simți relaxat și fericit. Nu ratați dragostea celor care vă sunt aproape. Trebuie să faceți față unei plăți pe care ați uitat-o. Găsește-ți drumul în alte domenii de lucru.

 

GEMENI

Ești capabil să trăiești un moment sentimental bun. Ai venituri surprize dintr-o sursă neobișnuită. Sunt multe lucruri necunoscute în mediul de lucru. Lipsa de vitamine din dieta ta îți poate provoca probleme.

 

RAC

Este ziua perfectă pentru o întâlnire sentimentală. Fericirea nu este numai în lucrurile materiale. Ai o oportunitate de avansare în carieră. Corpul tău îți cere să pui deoparte tot felul de excese.

 

 

LEU

Va apărea persoana mult așteptată. Este o zi bună pentru a începe o nouă afacere. Te vei strădui să înveți pentru un nou loc de muncă. Nu fi atât de preocupat de sănătate, deoarece este foarte bună.

 

FECIOARA

Amintirile iubirilor din trecut te vor face să suferi. Cheltuielile neprevăzute apar legate de mașina dvs. Ai inițiative originale la locul de muncă care vor fi foarte aplaudate. Ai grijă de sănatate, s-ar putea ivi complicații.

 

 

BALANTA

Iubirea și afecțiunea vor fi un motiv de satisfacție azi. Lipsa de fonduri împiedică buna funcționare a afacerii dvs. dar simțul umorului este important chiar și în problemele de muncă. Momentul ideal pentru activități în aer liber.

 

 

SCORPION

Problemele cu partenerul dvs. sunt rezolvate cu ușurință. În jocurile de noroc, ai parte de noroc! Perioada dificilă la muncă se va încheia în curând. Dacă nu dormi suficient, vei fi epuizat.

 

 

SAGETATOR

Iubirea îți zâmbește, bucură-te de moment! Fiți precauți și asigurați-vă proprietățile. Deși este o zi oarecum ocupată și complexă la locul de muncă,  calmul te va ajuta să vezi viața mai senin.

 

 

CAPRICORN

Oferă-i partenerului tău timp pentru a vedea soluția propusă de tine. Din punct de vedere financiar, norocul este chiar după colț. Fii practic, altfel nu vei face treabă bună. Alătură-te cursurilor de yoga, te va ajuta să te calmezi.

 

VARSATOR

Schimbări mari au loc în relația cu partenerul tău. Moment prost pentru a începe afaceri necunoscute. Vei atinge obiectivele stabilite în munca ta. Nu sunteți invincibili, deci controlați-vă energiile.

 

PESTI

Buna dispoziție va aduce o situație fericită cu partenerii de lucru. Luați în considerare o investiție pentru a vă mări economiile. Dacă vă gândiți la o schimbare de casă, acum este momentul. Stresul este cauza stării de oboseală, relaxează-te!

Sursa: www.national.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri