4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Horoscop 14 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Taurii trebuie să aibă grijă la sănătate. Ce urmează pentru restul zodiilor

Publicat pe


Horoscop 14 septembrie 2023, prezentat de Neţi Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, determinare, ştim încotro ne îndreptăm şi o să ne focusăm toate resursele într-un obiectiv solid.  

Vibraţia zilei este 5 şi o să ne bucurăm de o aventură – profesională!

Horoscop 14 septembrie 2023 – FECIOARĂ

Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă bucuraţi de o lejeritate financiară, o să vă puteţi plimba în timpul liber, să mai şi respiraţi, ca să daţi randament la job.

E cineva care vă apreciază şi o să vă treziţi cu o recompensă, primiţi un cadou, se-ntâmplă ceva care să vă ridice moralul.

Horoscop 14 septembrie 2023 – BALANŢA

Iniţiativele vă reuşesc – o să puteți pune în practică o idee şi să menţineţi ritmul alert ca să se încheie totul la termen.

O persoană nou apărută în peisaj o să vă atragă atenţia prin calităţile pe care le-aţi tot căutat la partenerul de cuplu şi acum iată-le.

Horoscop 14 septembrie 2023 – SCORPION

Vă regrupaţi, se pare, în jurul unui lider pentru c-aveţi un obiectiv comun şi o să vă adjudecați un succes după o perioadă în care păreaţi invizibil.

O să vă încânte invitaţia să plecaţi într-o escapadă turistică la sfârşit de săptămână şi o să vă organizaţi în aşa fel timpul încât să puteţi pleca.

Horoscop 14 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate v-aţi ales o destinaţie de vacanţă ca să plecaţi împreună cu prietenii ca segmentul călătorii – este, în continuare activ şi vă invită la drum.

Au loc evenimente prin oraş, poate fi o întrunire şi pe linie de serviciu şi să luaţi la cunoştinţă nişte schimbări de ultimă oră.

Horoscop 14 septembrie 2023 – CAPRICORN

Se pare că aţi urnit din loc nişte roţi ca să vă primiţi banii, poate fi şi un credit ca să vă luaţi casă, ori poate vreţi să vă schimbaţi maşina, sau ca s-aveţi pentru taxe şcolare, rate.

Vi se face o ofertă de job ori poate vi se încredinţează o funcţie la actualul serviciu ca să n-aveţi motiv să plecaţi altundeva.

Horoscop 14 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

O revenire la sentimente mai bune, după o separare şi relaţia de cuplu o să devină mai stabilă, o să fie linişte şi pace pentru că aveţi multe în comun.

O să vă ia prin surprindere invitaţia la plimbare, în străinătate, probabil şi o să vă prindă bine o schimbare de aer, de peisaj.

Horoscop 14 septembrie 2023 – PEŞTI

O să interacţionaţi cu nişte oameni care speră să lucraţi împreună că aveţi un obiectiv comun, resursele sunt bogate şi e păcat să nu le folosiţi la maximum.

O să primiţi un accept, poate o să urmaţi nişte cursuri, vi se înmânează o legitimaţie, un card, ceva care va confere niște privilegii.

Horoscop 14 septembrie 2023 – BERBEC

Se întrevede o nouă provocare la serviciu poate vine un şef nou, ori poate vă duceţi la alt sediu, schimbaţi cartierul, oraşul, ţară.Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri