15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

Horoscop 15 martie 2023 – Un prieten v-ar putea reda buna dispoziție

Publicat pe


BERBEC

Nu faceți atât de mult caz de evenimentele lumii. Da, desigur, vrei să te implici și să faci diferența, dar chiar contează și va schimba lucrurile? Concentrați-vă acum asupra propriilor nevoi și asupra celor pe care îi iubiți.

 

TAUR

Rezolvați acum pentru orice lucru negativ pe care rivalii și concurenții l-ar putea spune despre dvs. în următoarele două sau trei zile. Ei au dreptul la opiniile lor, desigur, dar aveți toate drepturile și toate motivele pentru a ignora ceea ce spun.

 

GEMENI

Se pare că ai exagerat în ultima vreme și acum corpul și mintea ta țipă la tine pentru a încetini. Deci, ce te oprește? Nu contează ce noi sarcini și îndatoriri ați putea avea, puteți și trebuie să faceți mai puțin acum.

 

RAC

Norocul pare să-ți zâmbească în acest moment, dar nu vine de la sine. Legătura de astăzi dintre astre avertizează că ceea ce vi se dă ar putea fi luat din nou destul de ușor, așa că păstrați strâns lucrurile pe care le prețuiți.

 

 

LEU

Legătura provocatoare de astăzi dintre astre sugerează că va exista o serie de contracarări și restricții pe măsură ce începe noua săptămână. Important este să rămâi calm și să refuzi frustrarea sau furia. Universul îți testează autocontrolul.

 

FECIOARA

Oricine se îndoiește că ai ce este nevoie pentru a reuși, va părea destul de prostesc săptămâna aceasta. Folosiți totul în zona de carieră pentru a continua cu planurile și fiți pregătiți să faceți ce este nevoie pentru a ajunge la vârf și a rămâne acolo.

 

 

BALANTA

Acesta este un moment norocos pentru dvs., dar la un moment dat, veți recunoaște că ceva ce ați crezut că este un noroc este de fapt o piedică. Pentru a spune acest lucru direct, a adus o responsabilitate suplimentară pe care chiar nu o doriți…

 

 

SCORPION

Dacă sunteți pregătit să credeți ceva de neimaginat, atunci ceea ce se întâmplă în săptămâna următoare va aduce oportunități de care nu ați fost anterior conștienți. Alții pot spune că visele tale sunt nerezonabile…

 

 

SAGETATOR

Dacă sunteți genul de Săgetător căruia îi place să tragă, atunci următoarele zile ar putea fi puțin dificile. Trebuie să lăsați partenerii și cei dragi să ia propriile decizii și să facă propriile lor lucruri. Nu fi un astfel de maniac de control!

 

 

CAPRICORN

Orice vrei să faci ar trebui să meargă bine acum, dar va merge și mai bine dacă vei lua măsuri pentru a tăia din viața ta multe lucruri mici și inutile care mănâncă din timpul și energia ta. Fii mai bun cu ceilalți.

 

VARSATOR

Saturn în semnul tău este în contradicție cu planeta voastră Uranus care conduce astăzi, ceea ce din punct de vedere cosmic este o afacere foarte mare. Înseamnă că vei fi provocat să alegi între viitor și trecut. Va fi o decizie grea, dar trebuie să o iei.

 

PESTI

Este important să vă deplasați în următoarele zile, deoarece dacă stați acasă și nu faceți nimic, ați putea pierde ceva potențial foarte bun. Dacă vă aflați în centrul evenimentelor, asigurați-vă că rămâneți acolo.

Sursa: www.national.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri