10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. Balanțele au șanse mari să înceapă o relație

Publicat peHoroscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. O să reactualizăm relațiile amicale, de serviciu, de familie, să strângem rândurile ca s-avem de unde să primim un sfat, un ajutor.

Vibrația zilei este 3 și tot despre relația cu celălalt este vorba. 

 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu BERBEC

Apare cineva cu cele mai bune intenții și o să vă curteze că simte un potențial în relația de cuplu. O să luați o decizie referitoare la un proiect particular care vă poate duce notorietate și bani, că e momentul vostru de glorie și trebuie speculat la maximum. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu TAUR

Se vor semna niște acte care vă dau mână liberă să funcționați la un nivel superior din punct de vedere profesional. Se poate rezolva o problemă de sănătate și o să vă revină cheful de viață, o să ieșiți la rampă cu un proiect care să vă aducă un confort financiar. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu GEMENI

O să descoperiți o preocupare de timp liber, care să v-ajute să descărcați tensiunile și să socializați totodată. Poate practicați un sport. O să vă asociați cu niște oameni să dați drumul unui proiect care v-ar asigura venituri constante, dar se poate să fie și colaborări, una, două. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu RAC

Vă invită cineva la relaxare, în alt oraș, poate plecați de azi și rămâneți până mâine – oricum, șanse de călătorie sunt. Se poate să primiți o recompensă pentru ceva la care ați muncit în ultima vreme, și pentru care nu primiserăți încurajări, că oamenii nu credeau în voi, în proiectul respectiv. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu LEU

Poate încheiați o situație, luați semnăturile necesare și avansați cu restul proiectelor care și-așteaptă rândul – dacă nu se poate lăsați pe luni. Oferte de plimbare, pe undeva prin țară sunt, și o să alegeți destinația care să fie și pe placul alor voștri, că aveți nevoie, cu toții de o gură de aer proaspăt. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Poate mai aveți de luat niște bani, o fi chiar un credit c-aveți gânduri mari cu casa, s-o renovați, să mai construiți ceva, pe lângă, mai ridicați un etaj. Se reglează situația financiară și dacă ieșiți pe plus poate plecați pe undeva pentru o zi, două să vă mai și odihniți după o perioadă de muncă susținută. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

E posibil să apară cineva care să-și dorească să vă cunoască mai bine că-i place felul vostru de a fi și întrevede o relație. Vă-ntâlniți cu niște oameni care vor să lucrați în echipă sau să formați un grup ca să plecați pe undeva c-aveți nevoie de un respiro, și de socializare. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu SCORPION

E momentul să ieșiți la cafea cu cineva cu care v-ați conversat doar pe rețelele sociale și o să aflați dacă e compatibilitate. Apare o sursă de bani și poate vă consultați cu ai voștri să vedeți dacă merită să sacrificați timpul dedicat familiei în favoarea unor bani. Vedeți ce zic și ei. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

O să dedicați o parte din timp preocupărilor cosmice, dar n-o să renunțați nici la o șuetă cu prietenii. Poate-aveți o preocupare deconectantă, un hobby care o să vă acapareze în mod plăcut și o să-i aveți alături și pe câțiva dintre prieteni ca să fiți la curent cu noutățile, să schimbați impresii. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu CAPRICORN

O să mai ieșiti din carapace, vă mai duceți la un film, la un spectacol, la o aniversare să vă dezmorțiți. E posibil să aveți o colaborare, preț de câteva ore, și să nu fie ceva solicitant, dar care să vă rotunjească bugetul, să vă ofere o lejeritate financiară, chiar dacă lucrați și sâmbata, unii dintre voi. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Se poate să vă alaturați unui grup care lucrează pentru o cauză umanitară și o să fie un câștig sufletesc dac-o să puneți umărul la o acțiune. Multă lume e interesată de voi, să vă vedeți, să colaborați la câte ceva, să plecați într-o excursie sau să faceți planuri pentru sărbătorile pascale. 

Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu PEȘTI

Pot veni de undeva niște bani, poate vă returnează cineva o datorie și-o s-aveți de buzunar să ieșiți în oras. Poate e o petrecere în familie, se-ntâmplă ceva care adună familie, rude și probabil și niste prieteni și o să fie o atmosferă deconectantă.

 Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri