25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

Horoscop 20 martie 2023 – Aveți ocazia să puneți bazele unui proiect original

Publicat pe


BERBEC

La locul de muncă sau în afaceri, încrederea în forțele proprii și spiritul de inițiativa vă ajută să faceți pași mari către finalizarea unui proiect important. În a doua parte a zilei este posibil să vă ocupați de o problemă a partenerului de viață.

TAUR

În prima parte a zilei este posibil ca o rudă mai în vârstă să vă ajute să rezolvați o încurcătură financiara și să vă regăsiți optimismul. După-amiază s-ar putea să fiți nevoit să vă schimbați planurile în legătură cu o călătorie în interes personal.

GEMENI

Aveți tendința de a vă susține cu insistența o idee originala, nonconformistă, cu riscul să tensionați relațiile cu cei din jur. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere și să țineți cont și de opiniile celorlalți.

RAC

Aveți ocazia să puneți bazele unui proiect original, ingenios, cu șanse mari de a vă face remarcat în plan profesional și în societate. Fiți consecvent și să acceptați ajutorul celor din jur. Ar fi bine să fiți mai comunicativ și mai flexibil.

LEU

Aveți idei originale, care se pot materializa în scurt timp în câștiguri financiare. O femeie mai în vârstă v-ar putea propune o colaborare avantajoasă sau un nou loc de muncă. Consultați-vă cu partenerul de viață. Evitați orice fel de speculații.

FECIOARA

Se întrevede o zi bună pentru negocieri, semnarea contractelor și luarea deciziilor în legătură cu investițiile financiare. Sunteți convigător, iar relațiile cu cei din jur au toate șansele să decurgă fără probleme. Puteți să faceți planuri de viitor.

BALANTA

Azi puteți obține mici câștiguri financiare mai ușor decât de obicei, dar este indicat să evitați speculațiile. Nu vă implicați în mai multe activități în același timp și să țineți cont de sfaturile celor apropiați. Ar fi bine să nu neglijați odihna.

SCORPION

Reușiți să îi transmiteți partenerului de viață entuziasmul care vă animă și aveți ocazia să faceți împreună planuri ambițioase, pe termen lung. Pentru a profta la maximum de energia și inspirația de care beneficiați azi, nu vă pierdeți în detalii.

SAGETATOR

Sunteți într-o formă intelectuală excelentă și reușiți să studiați sau să învățați cu ușurință. Puteți avea satisfacții intelectuale deosebite, dar există riscul ca partenerul de viață și prietenii să vă simtă lipsă și să vă reproșeze acest lucru. Nu va neglijați familia!

CAPRICORN

Sunteți plin de energie și reușiți să îi mobilizați și pe cei din jur. Contextul astral al zilei aduce Capricornilor mari șanse de reușită în plan profesional și în afaceri. Profitați de acest context favorabil și folosiți-vă creativitatea!

VARSATOR

La locul de muncă sau în afaceri aveți posibilitatea să puneți în practică idei originale. Colegii sau partenerii de afaceri vă apreciază ingeniozitatea, dar unii dintre ei ar putea deveni invidioși. O persoană mai în vârstă încearcă să vă implice într-o ceartă.

PESTI

La locul de muncă sau în afaceri aveți posibilitatea să puneți în practică idei originale. Colegii sau partenerii de afaceri vă apreciază ingeniozitatea, dar unii dintre ei ar putea deveni invidioși. O persoană mai în vârstă încearcă să vă implice într-o ceartă.

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri