8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Horoscop 25 mai 2022 – Ești deosebit de protector față de tine și de ceilalți

Publicat pe


BERBEC

Abordați proiectele pe care le-ați lăsat să alunece și direcționați-vă energia considerabilă către noi eforturi sau pentru a reînvia lucrările în curs. În timpul acestui ciclu, preferi să faci lucrurile pe cont propriu, să fii primul, să fii pionier și să preiei conducerea – și acesta este un moment excelent pentru a face acest lucru. Astăzi, explorezi diferite moduri de a-ți construi simțul valorii și demnității.

 

TAUR

Ați putea să vă simțiți temporar mai puțin încrezător în planurile dvs., dar această încetinire aparentă nu este un ghinion. În schimb, este un moment pentru un impuls sau o reîncărcare a spiritului: te reorientezi pentru a te pregăti pentru vremuri mai aglomerate și mai asertive. Evită înclinațiile către auto-înșelăciune sau tacticile înșelătoare pentru a obține ceea ce îți dorești, deoarece acestea nu vă satisfac niciodată cu adevărat.

 

GEMENI

Dorința ta de a fi tu însuți și de a te exprima autentic este puternică în săptămânile următoare. Ai mai multă energie și impuls decât de obicei pentru a organiza proiecte sau a prelua conducerea în grupuri sau cu prietenii. Este o influență de susținere care vă crește subtil nivelul de energie și încredere. Deși pot exista unele presiuni legate de prieteni și proiecte personale, este posibil să vă simțiți plăcut ocupat.

RAC

Cu Marte acum în casa ta a zecea solară până pe 5 iulie, dragă Rac, te afli într-un ciclu competitiv și energetic pentru probleme legate de obiective sau profesionale. Astăzi, noi perspective asupra trecutului pot duce la viziuni asupra viitorului tău care te motivează și te inspiră. Este un moment bun pentru a rezolva problemele, în special legate de planurile pe termen lung sau calendarul tău social. Aceste eforturi vă pot ajuta să mergeți mai departe, chiar dacă este greu de văzut în acest moment.

LEU

Această zi scoate în evidență natura ta mai curajoasă, care, la rândul său, atrage mai multă aventură sau spirit în viața ta. În mod simbolic, începi să mergi mai departe în loc să-ți îngrijești sentimentele și suspiciunile. Astăzi, s-ar putea să câștigi apreciere sau recunoaștere pentru munca ta sau poate chiar pentru proiectele pe care le-ai realizat în trecut și de care ai uitat. Te poți simți aproape atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor și de rezolvarea problemelor de astăzi.

 

FECIOARA

Căldura de suprafață în relații scade și acum te uiți la aspecte mai profunde ale relaționării – strategie, putere și autocontrol. Este, de asemenea, un moment pentru a prelua controlul asupra a ceea ce datorezi sau a ceea ce ți se datorează. Puteți pune o energie considerabilă în relațiile voastre, într-un proiect de companie sau în înțelegerea de sine în timpul acestui ciclu. Ești mai interesat să faci schimbări interne. Astăzi, poți fi pasionat de o idee, cauză, studiu sau proiect creativ.

BALANTA

Pot exista fricțiuni între tine și o persoană semnificativă, care nu trebuie să fie dificilă dacă este tratată bine. Activitățile comune vă pot ajuta să eliberați excesul de energie. Vei învăța multe despre tine, despre dorințele tale și despre motivațiile tale prin interacțiunile tale cu ceilalți. Astăzi, vedeți chestiunile și relațiile trecute în moduri noi și pot apărea realizări importante. Poate exista magie în cercetarea ta sau o conversație intimă poate fi foarte revelatoare.

 

SCORPION

Poți fi entuziasmat de eforturile de auto-îmbunătățire și super motivat să faci mai multe lucruri. Dificultățile apar dacă simți că ceilalți își pun munca asupra ta sau îți spun ce să faci și dacă cedezi nerăbdării. Dacă ai tânjit de metode și programe mai bune pentru sănătate și muncă, atunci acesta este momentul în care ești gata să acționezi.  Astăzi, s-ar putea să vă reconectați cu o persoană din trecutul dvs. șim de asemenea, s-ar putea să dai o nouă viață proiectelor și studiilor vechi.

SAGETATOR

Ar putea exista mai multe conflicte în dragoste sau pur și simplu o dorință mai puternică de a participa la eforturi creative, atletism, jocuri, divertisment și activități plăcute. Sunteți într-un ciclu personal magnetic și atractiv. Nerăbdarea sau urmărirea prea fierbinte a obiectivelor tale pot duce la conflicte sau probleme… Astăzi, ești gata să abordezi problemele care s-ar putea să te fi ocolit în trecut.

 

CAPRICORN

Ești deosebit de protector față de tine și de ceilalți, așa că ai grijă să nu iei o atitudine defensivă care îi împiedică pe alții să se apropie de tine în timpul acestui ciclu. Ziua de astăzi poate fi deosebit de puternică pentru persuasiune, convingere și motivație personală. Este un moment bun pentru a revigora vechile interese și idei. Vedeți lucrurile și oamenii în termeni de straturi și, ca rezultat, capacitatea dvs. de a dimensiona o situație este excelentă.

 

VARSATOR

Motivația de a învăța și de a-ți urmări interesele mentale este puternică. Cu toate acestea, nerăbdarea poate fi o problemă dacă simțiți că ceilalți nu vă țin ritmul rapid. De fapt, este o perioadă puternică pentru inventivitate mentală și claritate. Astăzi, conversațiile pot deveni rapid intime, profunde sau semnificative, deoarece sunteți puțin interesat de discuțiile mici. Din fericire, ați putea descoperi informații interesante acum…

 

PESTI

Astăzi, te poți simți revigorat dintr-o conexiune sau un proiect din trecutul tău care arată acum mai ușor de gestionat sau mai atractiv. Pentru cele mai bune rezultate, concentrați-vă pe construirea și pe încrederea dvs. de a urmări ceea ce doriți.  Există o dorință puternică de a se lega și de a se conecta la niveluri mai profunde decât de obicei cu ceilalți, iar conversațiile tind să reflecte acest lucru – pot deveni rapid pasionale sau profunde, într-un mod în mare măsură plăcut.

 

Sursa: www.national.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri