1.5 C
București
duminică, 10 decembrie 2023

Horoscop 4 iulie 2023 – Te vei bucura de compania celor care te iubesc

Publicat pe


BERBEC

Planificați mai multe activități împreună cu prietenii. Finanțele și afacerea dvs. nu sunt în pericol. La locul de muncă, multe evenimente și surprize neașteptate. Sănătatea ta va începe să se îmbunătățească.

TAUR

Gesturile satisfăcătoare pot duce la presupuneri confuze. Nu cheltuiți prea mult, este mai bine decât pe ceva la sfârșitul lunii. Profesia ta va ocupa mult timp, așa că relaxează-te. Ai grijă de posibile afecțiuni la gât.

 

GEMENI

Restabiliți-vă finanțele încercând să colectați ceea ce vi se datorează. Prin intermediul unui prieten, puteți obține un nou loc de muncă. Îți place să fii în formă, dar trebuie să te disciplinezi.

 

RAC

Te vei bucura de compania celor care te iubesc. Controlează-ți cheltuielile, acestea sunt mai mari decât veniturile tale. Astăzi, întâlnire de lucru neașteptată. Disconfort într-o articulație afectată anterior.

 

LEU

 

Fii mai obiectiv pentru ca iubirile tale să funcționeze. Economia dvs. merge bine, bucurați-vă de ea. Promovarea dvs. este întârziată, expuneți-o. Să ai grijă de tine nu înseamnă să te obsedezi de tine.

 

FECIOARA

 

Apar schimbări esențiale în relația ta, poate un moment de romantism… Feriți-vă de riscurile financiare. O schimbare de carieră va avea rezultate pe termen lung. Bucurați-vă mai mult de timpul liber.

 

 

BALANTA
Relația ta de dragoste trebuie să recâștige pasiunea pierdută. Deciziile altora vor avea rezultate pentru tine. Astăzi vă pot oferi o promoție. Aveți grijă de sănătatea voastră, preveniți mai bine.

 

 

SCORPION

Astăzi îți vei surprinde partenerul rezervând călătoria viselor tale. Există o modificare a dobânzii la creditele ipotecare. Ești foarte apreciat în munca ta. Sănătatea este foarte bună.

 

 

SAGETATOR

Ai sprijin necondiționat în mediul emoțional. Proiectele economice se mișcă încet… chiar dacă te înnebunesc, controlează-te în munca ta. Ești plin de optimism și energie pe care le transmiți altora.

 

 

CAPRICORN

Ai nevoie de mai mult răsfăț de la partenerul tău, sugerează-i! Nu lua indecizii investiționale pripite. La locul de muncă, sunteți recunoscut pentru meritele dvs. Profitați de controlul medical care vi se oferă.

 

VARSATOR


Situație tensionată cu familia, aveți răbdare. Astăzi puteți cumpăra acel capriciu pe care îl doriți atât de mult. Dacă lucrezi în fața publicului, înarmează-te cu răbdare. Activitatea desfășurată în aceste zile v-a slăbit puterea.

PESTI

Prietenii nu apar brusc, trebuie să îi cauți! Veți obține un avantaj financiar bun comparând ofertele băncii. Nu lăsați cuvintele să fie înțelese greșit în relațiile cu colegii sau partenerii de afaceri.

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri