4.6 C
București
luni, 4 decembrie 2023

Horoscop 5 august 2023. Berbecii trebuie să lase deoparte gândurile negre, mai ales pe cele care îi urmăresc de mai mult timp

Publicat pe


Horoscop Berbec – 5 august 2023:

Este o zi excelentă pentru odihnă, relaxare sau orice altceva îți face plăcere și te revigorează. Este important să lași deoparte gândurile negre, mai ales pe cele care te urmăresc de mai mult timp.

Horoscop Taur – 5 august 2023:

Ai la dispoziție o zi agreabilă, ca să te refaci, să îți pui ordine în gânduri, prin simpla relaxare, nu ca o treabă serioasă. Este de ajuns să te relaxezi și prioritățile reale se vor selecta de la sine.

Horoscop Gemeni – 5 august 2023:

Este un moment bun pentru a reveni la preocupările tale preferate, la grija față de propria persoană și la orice altceva te ajută să te înseninezi și să te simți bine în propria piele.

Horoscop Rac – 5 august 2023:

Contează mult să te ocupi de tine, de nevoile tale, în fiecare moment. Chiar dacă ai grijă și de altcineva, nu înseamnă că nu te poți ocupa de tine. Ba e și mai bine așa, ca să nu acumulezi resentimente.

Horoscop Leu – 5 august 2023:

Este o zi pe placul tău, senină și agreabilă, o adevărată zi liberă. Chiar dacă vor mai fi și momente tensionate, vor trece de la sine, fără să lase urme, dacă nu vei insista nici tu cu anumite pretenții.

Horoscop Fecioară – 5 august 2023:

Doar tu îți poți strica această zi și va fi nevoie să insiști destul de mult. Este o zi care te invită la odihnă, revitalizare și relaxare, prin orice mijloace îți sunt cunoscute și le agreezi.

Horoscop Balanță – 5 august 2023:

O idee foarte bună ar fi să lași pe altădată orice motiv de supărare sau de nemulțumire și să îți oferi un cadou frumos, o zi relaxantă și senină. Poate ai impresia că nu ai nevoie de așa ceva, dar îți vei schimba părerea la finalul ei.

Horoscop Scorpion – 5 august 2023:

Ai un dezavantaj major astăzi și anume latura ta fixă, conservatoare, care îi pune pe cei din jur într-un loc anume, din mintea ta, de unde nu-i mai mișcă nimeni, nici măcar tu. Asta te împiedică să te bucuri de lucrurile bune.

Horoscop Săgetător – 5 august 2023:

Ai parte de o zi pe gustul tău, senină și frumoasă. Nu vor merge toate așa cum vrei tu, dar nici nu va conta asta, pe lângă momentele de eliberare de stresul inutil și de relaxare binemeritată.

Horoscop Capricorn – 5 august 2023:

Chiar dacă mai ai unele impulsuri războinice, ar fi bine să le lași deoparte, ca să te poți bucura de o zi frumoasă, așa cum îți dorești, de fapt. Poate că ți-e greu să recunoști, dar de asta aveai nevoie.

Trebuia să monitorizeze cazurile de abuz din Ilfov și în același timp lucra și într-un azil al groazei. „Orice salariat are dreptul de a munci la diferiți angajatori”Sursa: www.libertatea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri